Noul REPAGEN® EXCLUSIVE: inovație la nivel mondial, cu un efect anti-îmbătrânire facial complet.

KLAPP REPAGEN EXCLUSIVE

Cutele de expresie, radicalii liberi, deshidratarea, predispoziția genetică precum și o serie de alți factori fac ca pielea să-si piardă de-a lungul timpului aspectul proaspăt și elasticitatea.

Noul REPAGEN® EXCLUSIVE: inovație la nivel mondial, cu un efect anti-îmbătrânire facial complet.

KLAPP REPAGEN EXCLUSIVE

Cutele de expresie, radicalii liberi, deshidratarea, predispoziția genetică precum și o serie de alți factori fac ca pielea să-si piardă de-a lungul timpului aspectul proaspăt și elasticitatea.

Tehnologie de eliberare a acidului hialuronic cu masă mare și mică.

Cutele de expresie, radicalii liberi, deshidratarea, predispoziția genetică  precum și o serie de alți factori fac ca pielea să-si piardă de-a lungul timpului aspectul proaspăt și elasticitatea.

Astfel multe produse pentru îngrijirea pielii sunt concepute cu scopul de a contracara semnele specifice și individuale de îmbătrânire.

Cu noul REPAGEN® EXCLUSIVE, Gerhard Klapp, pionier necontestat în industria cosmetică & frumusețe oferă o inovație la nivel mondial, cu un efect anti-îmbătrânire facial complet.

Secretul REPAGEN® EXCLUSIVE se află în îngredientele inovatoare “high-tech”. Acestea eliberează efectul în toate cele trei straturi ale pielii: derma, epiderma și țesutul subcutanat, realizând astfel un sistem de îngrijire a pielii  ca o  linie exclusivă și o soluție perfectă pentru cele mai înalte cerințe.

CUM FUNCTIONEAZA:

Radiofrecvența stimuleză fibroblastele în mod direct, în timp ce PEMF induce proliferarea fibroblastelor prin eliberarea factorului de creștere. Împreună, lucrează la creșterea sintezei de colagen, astfel încât pielea își va recăpăta fermitatea, elasticitatea, tonifierea, va avea un aspect neted și reîntinerit, un contur definit, iar ridurile vor fi diminuate.

Aplicatorul DiamondPolar permite tratarea zonei din jurul ochilor, obrazului și altor zone mai mici pentru a diminua ridurile și liniile fine. Tratamentul este non-invaziv, fără a fi necesar timp de recuperare și disconfort.

Tehnologia tratează, prin stimularea sintezei de cologen:

 • Ridurile și linii fine
 • Tenul tern, devitalizat
 • Pielea laxă
ASA PEEL

Odată cu înaintarea în vârstă pielea se îngroașă, își pierde strălucirea, ridurile se accentuează, iar zona subcutanată nu se mai alimentează. Tenul devine obosit, tern, de grosimi inegale și pătat. Pielea devine uscată, se descuamează și este lipsită de elasticitate.

Într-un interval scurt tratamentele care conțin acizi din fructe vor avea efecte de lungă durată.

Eficacitatea tratamentului pe bază de acizi din fructe înseamnă:

îndepărtarea stratului cornos îngroșat;

 • accelerarea diviziunii celulare;
 • ameliorarea hidratării din stratul cornos;
 • decolorarea petelor;
 • reducerea ridurilor;
 • creșterea produ
 • cției de elastină și colagen;
 • stimularea pielii în vederea producerii de energie.
X-TREME KIT TRATMENT HYALURON

Fiecare piele, mai presus de toate, pielea matură, solicitantă, are nevoie de o îngrijire specială pentru a restabili echilibrul dintre apă, lipide și factorii de umiditate. Fazele speciale ale modificărilor hormonale duc la pierderea nutrienților. Pentru a elimina aceste deficiențe, compozițiile de ingrediente ale produselor X-TREME au fost vizate în special pentru funcțiile individuale ale pielii.

Uleiurile de plante valoroase echilibrează în mod natural deficitele lipidice. Proteinele din mătase construiesc un ecran protector și oferă o senzație excelentă, ceramidele închid golurile din bariera pielii și previn pierderea umidității – îmbunătățind elasticitatea și fermitatea pielii. Combinațiile de ingrediente oferă un scut protector împotriva diferitelor influențe ale mediului la care pielea este expusă constant. Procesele de regenerare primesc sprijin. Totodată ajută și la combaterea problemei tulburărilor de pigmentare.

Tratamentul folosește o tehnologie de eliberare treptată a acidului hialuronic cu masă mare și mică.

Klapp Diamond

DIAMOND este cea mai recentă gamă realizată de KLAPP Cosmetics pentru îngrijire cu acţiune în combaterea îmbătrânirii tenului. Tehnologia inovatoare combină peptide valoroase cu rol în combaterea îmbătrânirii asociate cu fine particule de diamant, pentru o frumuseţe extraordinară. Ingrediente active precum extractul de Acmella oleracea, acidul hialuronic şi fermentul obţinut din elemente marine realizat prin biotehnologii, completează conceptul, oferind tenului frumuseţea perfectă şi îngrijirea necesară.

Tratamentul asigură îndepărtarea celulelor moarte şi stimularea procesului de reînnoire celulară. Astfel tenul este rafinat, pentru o piele cu aspect îmbunătăţit şi cu nivel crescut de hidratare.

-contracarează îmbătrânirea prematură a pielii

– diminuează pagubele induse de radiaţiile solare
– combate hiperpigmentarea
– are proprietăţi de rehidratare
– ridurile şi liniile mici pot fi reduse în adâncime
– sistemul propriu de reparare al pielii este susţinut.

Tratament anti-imbatranire pentru orice tip de piele

Principalul ingredient activ este nanoformula triplă de acid hialuronic. Această substanță asigură nu numai hidratarea tuturor straturilor pielii, ci și umplerea profundă a ridurilor, întărirea conexiunilor intercelulare (efect de lifting), precum și luminarea petelor de vârstă. Un efect suplimentar asupra ridurilor faciale este asigurat de biobotox pe baza de extract de salcâm din Senegal. MICRO PEEL / MICROPELING, 7 ml. Substante active: particule abrazive sintetice – microgranule de polietilena, sorbitol, pentilen glicol, glicerina
RETARD GEL / RETARD GEL, 5 ml. Substante active: acid hialuronic cu greutate moleculara mare si mica, sorbitol, glicerina
CREMA INTENSIVA TIPINA 1 / CREMA INTENSA, PASUL 1, 20 ml. Substante active: acid hialuronic cu greutate moleculara mare, sorbitol, glicerina, scualena, hidrolizat de drojdie, extract de papaya, ATP, extract din papaya si alge
CREMA INTENSIVA PASUL 2 / CREMA INTENSIVA PASUL 2, 40 ml. Substante active: sorbitol, glicerina, squalen, pentilen glicol

PRETURI TRATAMENTE KLAPP
Klapp REPAGEN Exclusive/ 1 sedinta
790 RON
790 RON
Klapp REPAGEN Exclusive/ 4 sedinte
2686 RON
2686 RON
Klapp X-TREME Kit tratament hyaluron/ 1 sedinta
690 RON
690 RON
Klapp X-TREME Kit tratament hyaluron/ 4 sedinte
2346 RON
2346 RON
Klapp Cuvee Prestige/ 1 sedinta
880 RON
880 RON
Klapp Cuvee Prestige/ 4 sedinte
2992 RON
2992 RON
Klapp Aclasic Power Boost Aur/ 1 sedinta
790 RON
790 RON
Klapp Aclasic Power Boost Aur/ 4 sedinte
2686 RON
2686 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare