Exfolierea chimică PCA SKIN efectuată în București.

Peeling Chimic PCA

Exfolierea chimică PCA SKIN este recunoscută ca un tratament revoluționar.

Exfolierea chimică PCA SKIN efectuată în București.

Peeling Chimic PCA

Exfolierea chimică PCA SKIN este recunoscută ca un tratament revoluționar.

Peeling chimic, recomandat pentru: piele imbatranita si hiperpigmentare.

Utilizată în centrele de estetică din toată lumea datorită rezultatelor extraordinare, exfolierea chimică poate aduce beneficii reale pentru starea de sănătate a pielii.

Exfolierea chimică PCA SKIN efectuată în București exclusiv la AVRA, reprezintă o opțiune eficientă de tratament pentru majoritatea tipurilor de piele, îmbunătățind aspectul și textura la orice vârstă, reducând liniile de expresie și ridurile, ameliorând efectul erupțiilor și eliminând punctele negre.

 • Exfoliere chimică sigură și eficientă
 • Formule adaptate pentru toate tipurile de piele și afecțiuni cutanate
 • Personalizate pentru pielea dumneavoastră unică
 • Administrate de specialiști autorizați

Utilizată în centrele de estetică din toată lumea datorită rezultatelor extraordinare, exfolierea chimică poate aduce beneficii reale pentru starea de sănătate a pielii. Exfolierea chimică PCA SKIN efectuată în București exclusiv la AVRA, reprezintă o opțiune eficientă de tratament pentru majoritatea tipurilor de piele, îmbunătățind aspectul și textura la orice vârstă, reducând liniile de expresie și ridurile, ameliorând efectul erupțiilor și eliminând punctele negre.

Exfolierea chimică PCA SKIN este recunoscută ca un tratament revoluționar, de top. PCA SKIN a fost prima companie care a dezvoltat și a introdus pe piață exfolierea de tip Jessner modificată și îmbunătățită, o soluție care combină acidul lactic, cel salicilic, kojic, citric și rezorcinol.

Această reformulare revoluționară asigură o aplicare în condiții de siguranță, un tratament mai confortabil și beneficii sporite pentru piele. Gama de peeling-uri chimice PCA SKIN este una extinsă, inclusiv pentru TCA și exfolieri cu acid lactic, retinoizi și amplificatori, alternative de exfoliere chimică, formulele diferite vizând probleme și tipuri diferite de piele, chiar și în cazul persoanelor cu piele sensibilă.  Specialiștii noștri autorizați PCA SKIN de la AVRA vor selecta cea mai bună opțiune adaptată pielii dumneavoastră, („Sensi Peel“, „Ultra Peel“, „Ultra Forte Peel“ și „PCA Peel“) după efectuarea unei evaluări complete.

Cu peste 1 milion de exfolieri efectuate anual în toată lumea, PCA SKIN și-a dovedit eficiența în atenuarea problemelor reprezentate de acnee, pete hiperpigmentare și îmbătrânire. Formulele perfecționate acționează prin creșterea ratei de regenerare celulară la nivelul pielii, aducând noile celule la suprafață, reducând liniile de expresie, ridurile, punctele negre și atenuând efectele erupțiilor.

Dacă vă este teamă că veți părăsi sala de tratament cu fața roșie, realitatea este că după tratamentul de peeling chimic PCA SKIN tenul dumneavoastră va fi strălucitor și sănătos, având în vedere că PCA SKIN provoacă un discomfort minim (sau deloc) precum și un nivel de decojire vizibilă minim.

Specialiștii noștri recomandă exfolierea PCA SKIN și pentru beneficiile sale reprezentate de menținerea unei pieli sănătoase, prelungind aspectul tânăr al tenului și prevenind deteriorările vizibile cauzate de factori externi.

PRETURI TRATAMENTE Peeling Chimic
PCA Peel / with HQl / with HQ/ 1 sedinta
460 RON
460 RON
PCA Peel / with HQl / with HQ/ 4 sedinte
1564 RON
1564 RON
SKOURAS Med Peel/ 1 sedinta
460 RON
460 RON
SKOURAS Med Peel/ 4 sedinte
1564 RON
1564 RON
ZO Peeling stimulator & hidratare/ 1 sedinta
720 RON
720 RON
ZO Peeling stimulator & hidratare/ 4 sedinte
2160 RON
2160 RON
ZO Peeling stimulator & purificare/ 1 sedinta
720 RON
720 RON
ZO Peeling stimulator & purificare/ 4 sedinte
2160 RON
2160 RON
BioRePeel 1 zona (față, gât sau decolteu)/ 1 sedinta
650 RON
650 RON
BioRePeel 1 zona (față, gât sau decolteu)/ 4 sedinte
2210 RON
2210 RON
Klapp ASA PEEL/ 1 sedinta
620 RON
620 RON
Klapp ASA PEEL/ 4 sedinte
2108 RON
2108 RON
Peeling chimic SkinTech TCA fata/ 1 sedinta
590 RON
590 RON
Peeling chimic SkinTech TCA fata/ 4 sedinte
2000 RON
2000 RON
Peeling chimic SkinTech TCA fata si decolteu/ 1 sedinta
850 RON
850 RON
Peeling chimic SkinTech TCA fata si decolteu/ 4 sedinte
2890 RON
2890 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

29
1
11
7
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare