Shot este denumirea dată procedurii de injectare PRP la nivelul punctelor de interes din zona genitală.

G-Shot amplificarea punctului G

Efectul tratamentului durează aproximativ 12 luni, dar procedura poate fi efectuată și mai des.

Shot este denumirea dată procedurii de injectare PRP la nivelul punctelor de interes din zona genitală.

G-Shot amplificarea punctului G

Efectul tratamentului durează aproximativ 12 luni, dar procedura poate fi efectuată și mai des.

Procedura G-Shot este neinvazivă și nedureroasă.

O-Shot sau Orgasm – Shot este denumirea dată procedurii de injectare PRP la nivelul punctelor de interes din zona genitală.

Efecte ale tratamentului:

 • Crește intensitatea orgasmului
 • Îmbunătățirea lubrefierii

Cum funcționează?

În cadrul consultației, medicul vă va oferi informații despre punctul G. Apoi veți rămâne singură în cabinet și veți efectua o autoexaminare conform instrucțiunilor medicului, în urma căreia veți localiza punctul G.

În timpul tratamentului, veți fi poziționată pe masa de tratament, la fel ca la un consult genital, iar medicul va localiza punctul G în consens cu dvs. După efectuarea măsuratorilor necesare, se va plasa speculul vaginal și se va injecta anestezicul local în aria punctului G. Imediat după aceea va fi injectat acidul hialuronic, cu greutate moleculara mare, direct în punctul G. Injecția augumentează (mărește) punctul G, dimensiunea finală a punctului G dupa injectare fiind de aproximativ 6 mm diametru și 6 mm înălțime (proeminența în vagin).

La final se va introduce un tampon vaginal, cu recomandarea de a-l extrage după 4 ore. Întreaga procedură dureaza aproximativ 10 minute. Nu este necesară o perioadă de recuperare și putețo pleca imediat de la cabinet.

Dupa injectare, este recomandată evitarea frecventării locurilor publice umede (piscină, jacuzzi, saună etc), 10 zile dupa procedură, evitarea contactului sexual, 5 zile dupa procedură evitarea activităților care pot crea presiune asupra zonei genitale (bicicletă, călarie etc).

Majoritatea femeilor resimt efectele procedurii la 1-3 săptămâni după injectare (excitare îmbunătățită, intensitate mai mare a orgasmelor). Dacă nu se observă o îmbunătățire a activității sexuale, injectarea se poate repeta la 4-6 săptămâni de la primul tratament.

Procedura G-Shot poate fi combinată cu alte tratamente de rejuvenare, cum ar fi PRP sau tratamentele pe bază de radiofrecvență,  pentru a tonifia vaginul și a adresa problema incontinenței urinare.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrica ginecologie
Doctor in Stiinte Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetica

Domeniul meu de expertiza este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezinta o povara permanenta! Cu toate acestea, necesitatile si problemele care apar in timp in aceasta zona delicata sunt relativ frecvente, nu se rezolva de la sine si in final scad increderea in propria persoana, degradeaza calitatea vietii in general si a vietii sexuale in special.

PRETURI TRATAMENTE G-Shot
G-Shot
€500.00
€500.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare