Tehnicile de rejuvenare vaginală promit femeilor o schimbare rapidă a zonei intime.

Rejuvenare Vaginală Ultra Femme 360

Abordare cu totul revoluționară în domeniul rejuvenării și a sănătății intime feminine.

Tehnicile de rejuvenare vaginală promit femeilor o schimbare rapidă a zonei intime.

Rejuvenare Vaginală Ultra Femme 360

Abordare cu totul revoluționară în domeniul rejuvenării și a sănătății intime feminine.

Rejuvenarea vaginală, o schimbare rapidă a zonei intime.

Tehnicile de rejuvenare vaginală promit femeilor o schimbare rapidă a zonei intime, care generează mai multe efecte benefice. Vârsta, sarcinile și hormonii îți pot afecta aspectul și mucoasa zonei genitale, uneori afectându-ți calitatea vieții și viața intimă. Prin rejuvenare vaginală, specialiștii se referă la toate acele proceduri care regenerează regiunea intimă, atât la interior cât și la exterior. 

Ce înseamnă rejuvenare vaginală?

Tehnicile de rejuvenare vaginală promit femeilor o schimbare rapidă a zonei intime, care generează mai multe efecte benefice. Vârsta, sarcinile și hormonii îți pot afecta aspectul și mucoasa zonei genitale, uneori afectându-ți calitatea vieții și viața intimă. Prin rejuvenare vaginală, specialiștii se referă la toate acele proceduri care regenerează regiunea intimă, atât la interior cât și la exterior. 

Pe lângă metodele chirurgicale de rejuvenare intimă, au apărut diferite tehnologii moderne care pot să livreze cele mai bune rezultate în materie de rejuvenare vaginală, fără chirurgie, fără durere și disconfort. 

Când ai nevoie de rejuvenare vaginală?

Dacă timpul, vârsta și sarcinile și-au lăsat amprenta asupra corpului tău, nici zona intimă nu a fost ocolită. Uneori, labiile cu aspect lăsat ori prea mari îți pot produce neplăceri atunci când porți anumite articole de îmbrăcăminte sau când faci sport. 

Un tratament de rejuvenare vaginală este potrivit pentru tine dacă îți dorești reconturarea zonei genitale, din motive estetice sau funcționale, după naștere, după scăderea bruscă în greutate, pentru refacerea tonusului vaginal la menopauză, sau ca să reduci semnele îmbătrânârii.

Cu ajutorul unei metode de rejuvenare vaginală nechirurgicală, la Avra, te vei putea bucura de o viață sexuală îmbunătățită și vei rezolva, totodată, și problema vaginului uscat. În plus, nu vei mai fi jenată de aspectul corpului tău atunci când porți costum de baie.

ULTRA FEMME 360: rejuvenare vaginală prin tehnologie de top

La Avra Aesthetic Institute, procedura de rejuvenare vaginală se realizează cu ajutorul unei tehnologii care promite o abordare cu totul revoluționară în domeniul rejuvenării și a sănătății intime feminine. 

Tratamentul de rejuvenare a zonei intime ULTRA FEMME 360 este complet non-invaziv. Cu ajutorul aparatului BTL EXILIS ULTRA 360, în cadrul protocolului de rejuvenare vaginală se pot realiza:

 • Lifting-ul și tonifierea labiilor mici
 • Mărirea labiilor mari  
 • Îngustarea deschiderii vaginale 
 • Tonifierea canalului vaginal 
 • Tonifierea perineului 
 • Creșterea fluxului sangvin către clitoris 

În urma tratamentului, vei observa o îmbunătățire evidentă a lubrifierii vaginale naturale, precum și o sporire a senzațiilor din timpul actului sexual, deoarece procedura are rolul de a stimula producția de colagen, îmbunătățind totodată fluxul sanguin, la nivelul zonei tratate.

Tratamentul ULTRA FEMME 360 asigură rejuvenarea completă a vaginului, inclusiv remodelarea labială (reducerea labiilor) și tonifierea vaginului, într-un singur tratament, cu ajutorul tehnologiei care folosește puterea radiofrecvenței: BTL EXILIS ULTRA 360.

Aceasta este o alternativă sigură și eficientă, non-chirurgicală, la procedurile de rejuvenare vaginală, respectiv vaginoplastie și labioplastie.

Dispozitivul utilizează energia radiofrecvenței pentru a spori fluxul de sânge în zona vaginală, ducând la tonifierea peretelui vaginal și a zonei vulvare.

Procedura întinerește vaginul și tonifiază întreaga zonă vulvară, ajută la micșorarea labiilor mari și la tonifierea labiilor mici. De asemenea, îngustează deschiderea vaginală și crește fluxul sanguin către clitoris.

Tratamentul este nedureros, tot ce vei simți fiind o senzație de căldură în zona tratată. Această procedură de rejuvenare vaginală nu necesită anestezie și nici perioadă de recuperare.

Cu ajutorul tehnologiei ULTRA FEMME 360 poți alege să tratezi zonele sau problemele care te interesează, precum canalul vaginal, labiile sau ambele zone, în aceeași sesiune de tratament.

Dispozivitul BTL EXILIS ULTRA 360 utilizează două capete sterile, pentru a trata eficient cele două zone-țintă, în procedura de rejuvenare vaginală: canalul vaginal și, respectiv, zona labială.

Pentru tratamentul labiilor, întreaga zonă vulvară este încălzită folosind radiofrecvența pentru a stimula sinteza colagenului și aportul de sânge, efectul fiind întinerirea zonei și o sensibilitate sporită. Energia termică concentrată rupe fibrele vechi de colagen, încurajând formarea de noi fibre.

Un gel pe bază de apă este aplicat pe piele în zona labiilor, iar aplicatorul manual este deplasat pe toată suprafața, distribuind impulsuri de radiofrecvență.

Atunci când se tratează canalul vaginal, se utilizează un capăt de tratament diferit, pentru a accesa întregul canal, undele de radiofrecvență fiind transmise în mucoasa vaginală pentru stimularea producerii de colagen și pentru îmbunătățirea fluxului sangvin.

Nu există durere sau iritație în timpul procedurii de remodelare vaginală, ci doar o senzație de căldură.

Un protocol standard de rejuvenare vaginală include trei sesiuni de tratament, programate la distanță de o săptămână sau două. O sesiune de tratament are între 20-30 minute. Dar fiecare protocol este personalizat pe necesitățile pacientei pentru a obține rezultate optime.

Unele îmbunătățiri pot fi observate și simțite imediat după tratament, rezultatele finale fiind obținute la 4 săptămâni după ultima sesiune de tratament, deoarece colagenul continuă să fie remodelat în această perioadă.

Pentru menținerea rezultatelor, sunt recomandate tratamente anuale.

1. Înainte de tratament:

Specialiștii Avra îți recomandă ca, înainte de sesiunile de tratament de rejuvenare vaginală să ții cont de câteva lucruri:

 • Încearcă să mănânci alimente cât mai sănătoase.
 • Bea cel puțin 8 pahare de apă cu 2 zile înainte de tratament și timp de 4 zile după.
 • Evită cofeina sau diureticele, cu 24 de ore înainte de procedură.
 • Poartă haine confortabile, în ziua tratamentului.
 • Îndepărtează părul în zona de tratament înainte de programare.
 • Pentru a putea programa tratamentul, trebuie sa fie efectuat un examen ginecologic cu un frotiu PAP normal.

2. În ziua tratamentului:

 • Te sfătuim să amâni tratamentul dacă ești în perioada menstruației.
 • Zonele de tratament vor fi marcate și apoi se va aplica gel.
 • Zonele de tratament vor fi expuse la diferite grade de căldură, în timpul procedurii cu BTL EXILIS ULTRA 360.
 • Căldura resimțită în timpul tratamentului este de obicei confortabilă, însă este posibil să ai senzația unei călduri intense.
 • În timpul tratamentului, intensitatea este reglabilă și poate fi imediat redusă pentru mai mult confort. 

3. După tratament:

După ședințele de rejuvenare a zonei intime este nevoie să urmezi câteva sfaturi:

 • 30 de minute de exerciții sau activități fizice ușoare sunt benefice și recomandate după 12 ore de la realizarea procedurii.
 • Nu uita că fumatul, consumul excesiv de alcool, procedurile chirurgicale recente, tratamentele medicamentoase, un nivel slab de hidratare și tulburările de alimentație pot duce la rezultate sub nivelul optim.
 • Este posibil să apară roșeață, umflături și sensibilitatea țesutului, în perioada de până la 48 de ore după tratament.
 • În cazuri rare, pot apărea senzație de mâncărime, blistere ale pielii și arsuri.
 • Este posibil să ai pielea uscată timp de câteva zile sau săptămâni în zona de tratament.

Există anumite cazuri în care tratamentul de rejuvenare vaginală nu poate să fie realizat. Acest tratament nu este recomandat în următoarele situații:

 • Ai un pacemaker, un defibrilator intern sau un implant metalic;
 • Ești însărcinată sau urmezi un tratament de fertilizare in-vitro;
 • Atunci când porți un dispozitiv intrauterin – sterilet;
 • Dacă ai febră sau o infecție acută, bacteriană sau herpes activ sau un sistem imunitar slăbit;
 • Ai urmat un tratament medicamentos antiacneic pe bază de retinoizi în ultimele 12 luni;
 • Ai sclerodermie sau altă boală autoimună;
 • Ai un istoric de tratament cu radioterapie sau vindecare deficitară în zona de tratament;
 • Suferi de boala vasculară, vene varicoase, boală arterială periferică, tromboflebită, tromboză sau tulburări de sângerare cunoscute;
 • Ai nevralgie sau neuropatie acută;
 • După naștere, este necesar să aștepți cel puțin 6 săptămâni ca să faci tratament.

Dr. Raluca Hera

Medic primar obstetrică ginecologie
Doctor în Științe Medicale
Specialist Age Management Genital
Specialist Ginecologie Estetică

Domeniul meu de expertiză este considerat tabu pentru unele femei, iar pentru altele reprezintă o povară permanentă! Cu toate acestea, necesitățile și problemele care apar în timp în această zonă delicată sunt relativ frecvente, nu se rezolvă de la sine și în final scad încrederea în propria persoană, degradează calitatea vieții în general și a vieții sexuale în special.

PRETURI TRATAMENTE Rejuvenare Vaginala Ultra Femme 360

Pachet 3 Ședințe

Ultra femme 360, 1 zonă / 1 Ședință
3500 RON
3500 RON
Ultra femme 360, 1 zonă / Ședința 1
3500 RON
3500 RON
Ultra femme 360, 1 zonă / Ședința 2
3000 RON
3000 RON
Ultra femme 360, 1 zonă / Ședința 3
2800 RON
2800 RON

Pachet 3 Ședințe

Ultra femme 360, 2 zone / 1 Ședință
6500 RON
6500 RON
Ultra femme 360, 2 zone / Ședința 1
6500 RON
6500 RON
Ultra femme 360, 2 zone/ Ședința 2
6000 RON
6000 RON
Ultra femme 360, 2 zone/ Ședința 3
5500 RON
5500 RON

* Valabil pentru 2 zone in funcție de nevoile specifice, puteți alege să tratați canalul vaginal și labiile in aceeasi sesiune de tratament
** Pret valabil pentru 3 ședințe efectuate in decursul a 2 luni de zile

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare