Injecțiile cu botox reprezintă un tratament simplu, ne-chirurgical, care reduce sau elimină liniile de încruntare

Injectare Toxină Botulinică

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora

Reprezintă un tratament simplu, ne-chirurgical, care reduce sau elimină liniile de încruntare

Injectare Toxină Botulinică

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora

Proceduri injectabile cu rezultate rapide, vizibile pe termen lung

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora, pentru a reda un aspect tânăr. Tratamentul este folosit în principal pentru injectare botox frunte (liniile de ”uimire/îngrijorare”), liniile glabelare (de ”încruntare”), ridurile laba gâștii (în lateralele zonei ochilor), fiind recomandat și ca măsură de prevenire a formării ridurilor de expresie, dar și ca tratament împotriva transpirației excesive în zona axilară.

 • Rezultate rapide
 • Recomandat femeilor și bărbaților
 • Fără timp de recuperare

Injectare cu toxină botulinică. Cum funcționează?

Injectarea cu toxină botulinică este unul dintre cele mai renumite tratamente estetice, și în același timp unul dintre cele mai controversate și, de multe ori, greșit înțelese.

Injecțiile cu botox reprezintă un tratament simplu, ne-chirurgical, care reduce temporar sau elimină liniile de încruntare, ridurile de expresie de pe frunte, ridurile laba gâștii de la ochi, de nivel moderat și sever.

Singurul aprobat în România, tratamentul cu VISTABEL, o toxină botulinică de tip A, acţionează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către muşchii în care a fost injectat, prevenind contracţia muşchilor și conducând la o ”paralizie” temporară şi reversibilă.

Astfel, scăzând activitatea mușchilor, se obține reducerea aspectului acestor linii de expresie. De exemplu, ameliorarea aspectului ridurilor dintre sprâncene are loc, în general, în decurs de o săptămână după tratament, efectul maxim fiind observat după 5 – 6 săptămâni de la injectare, și menținându-se în medie 4 luni după tratament.

Întrebări frecvente

Cum este PROFHILO diferit de filler-ele cu acid hialuronic?

Atât filler-ele dermice cât și Profhilo au în compoziție acid hialuronic. Filler-ele dermice sunt concepute pentru a adăuga volum instant zonei tratate.

Profhilo funcționează diferit, integrându-se în piele și declanșând procese naturale, anti-îmbătrânire și având efect de hidratare, tonifiere și redare a luminozității. În plus, Profhilo nu conține aditivi sintetici, cum ar fi BDDE, lucru care minimizează riscul de efecte secundare.

Ambele tratamente au beneficii diferite, dar la fel de impresionante.

Cum se desfășoara o sesiune de tratament?

Înaintea începerii tratamentui, beneficiați de o consultație cu medicul estetician din echipa AVRA. Veți discuta despre ceea ce sperați să obțineți din tratament, pentru a vă asigura că Profhilo este alegerea potrivită pentru dvs. Medicul vă va pune, de asemenea, întrebări despre istoricul medical pentru a verifica dacă tratamentul este adecvat și sigur pentru dvs.

Tratamentul în sine va fi foarte rapid, în medie 10 minute, în funcție de numărul de zone care trebuie tratate.

Medicul va face o serie de mici injecții pentru a administra tratamentul, în punctele BAP (Bio Aesthetic Points). La nivel facial de exemplu, Profhilo necesită doar cinci injecții în puncte strategice din zona feței. Poate exista o ușoară senzație de usturime pe măsură ce Profhilo este injectat, dar aceasta va dura doar câteva secunde.

Va fi nevoie de două tratamente la distanță de patru săptămâni pentru cele mai bune rezultate.

În cât timp se văd rezultatele? Este nevoie de o perioadă de recuperare?

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de recuperare. Veți putea să vă desfășurați activitățile obișnuite imediat după tratament, iar medicul estetician vă va oferi instrucțiuni complete de îngrijire ulterioară.

În general se vede o îmbunătățire imediată la nivelul pielii, datorită efectului hidratant, dar poate dura câteva săptămâni până când veți începe să observați rezultatele finale ale tratamentului – deoarece Profhilo vă încurajează corpul să producă propriul colagen și elastină pentru un efect anti-îmbătrânire.

Pielea dvs. se va simți și va arăta mai fină, mai fermă, mai hidratată și veți observa efectul de lifting în decursul primei luni. Este timpul pentru al doilea tratament. pentru a stimula pe deplin producția de colagen și elastină și pentru a beneficia de rezultate optime.

PRETURI TRATAMENTE TOXINA BOTULINICA
Stergere riduri etaj superior facial (3 zone)
€330.00
€330.00
Stergere riduri facial (1 zona)
€165.00
€165.00
Tratamentul transpiratiei excesive axilare
€420.00
€420.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare