Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Terapia vampir
(PRP)

Procedură medicală regenerativă – terapia vampir sau PRP, care amplifică factorii naturali de creștere pe care organismul îi folosește în vindecarea țesuturilor.

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Terapia vampir
(PRP)

Procedură medicală regenerativă – terapia vampir sau PRP, care amplifică factorii naturali de creștere pe care organismul îi folosește în vindecarea țesuturilor.

Rejuvenare și regenerare – 100% natural

Organismul uman are abilitatea de a se autovindeca. Acest principiu a stat la baza apariției unui tip de procedură medicală regenerativă – terapia vampir sau PRP, care amplifică factorii naturali de creștere pe care organismul îi folosește în vindecarea țesuturilor.

Și pentru că industria frumuseții se poate folosi de beneficiile acestei inovații medicale, terapia vampir este un exemplu de procedură pe care trebuie neapărat să o încerci, la Avra Aesthetic Institute.

Terapia vampir sau PRP (plasmă îmbogățită în trombocite) este una dintre cele mai populare și eficiente metode de rejuvenare și nu numai, folosite la nivel mondial, inclusiv de multe celebrități. 

Ce este terapia vampir?

Terapia vampir se realizează prin injecții care conțin o concentrație ridicată de trombocite și factori de creștere, luate de la pacient, care accelerează vindecarea și regenerarea oricărui țesut. Terapia vampir este utilizată în domenii medicale diverse, de la ortopedie, ginecologie, urologie, la medicină dentară. PRP-ul este foarte eficient și în dermatologie.

Mai exact, se extrage o eprubetă de sânge de la pacient, se centrifughează într-un dispozitiv special, iar plasma obținută poate fi utilizată în mai multe feluri, în funcție de obiectivele urmărite.

La Avra Aesthetic Institute, terapia vampir se folosește în scop estetic și dermatologic. În centrul nostru, cu ajutorul PRP-ului se stimulează regenerarea pielii, creșterea podoabei capilare, precum și rejuvenarea zonei intime.

PRP pentru rejuvenarea pielii

Plasma bogată în factori de creștere poate fi folosită, pentru ten, ca tratament adjuvant în multe probleme ale pielii. Terapia vampir este foarte eficientă și pe zona decolteului și a gâtului, precum și pentru mâini. Tratamentul este eficient în:

 • micșorarea porilor;
 • estompează ridurile fine;
 • redă strălucirea pielii;
 • reduce petele pigmentare;
 • rehidratează pielea uscată;
 • atenuează semnele post-acneice.

Pentru regenerarea pielii, terapia PRP se poate îmbina cu microneedling-ul, dar și cu alte proceduri, disponibile la Avra.

Terapia vampir este complet naturală dat fiind că nu folosește substanțe chimice, ci doar sângele pacientului, având efecte de lungă durată. Plasma îmbogățită cu trombocite și factori de creștere ajută în formarea celulelor noi, la fiecare injectare.

PRP pentru regenerarea părului

În vederea regenerării părului, injecțiile cu plasmă bogată în trombocite se realizează la nivelul scalpului. Astfel, terapia vampir stimulează creșterea naturală a părului și o menține, prin creșterea fluxului sangvin către foliculul de păr.

Terapia PRP este eficientă în alopecie, în funcție de severitatea și originea problemei. După ședințele inițiale, procedura ar trebui repetată, la câteva luni, pentru a menține sub control problema căderii părului. Aceste detalii se stabilesc împreună cu medicul dermatolog.

PRP pentru zona genitală

Nu mai este demult un secret pentru nimeni că multe femei caută soluții eficiente pentru restabilirea tonusului zonei genitale. Terapia vampir poate fi o opțiune eficientă în acest sens, deoarece redă fermitatea și tonusul labiilor și vaginului.

Datorită procedurii, vei putea avea parte de efecte ulterioare benefice și de o viață sexuală mult îmbunătățită. În plus, terapia contribuie și la reducerea durerii la contact sexual, în ameliorarea incontinenței urinare și în biostimularea pielii și a mucoasei vaginale. PRP-ul stimulează producția de colagen și hidratează țesuturile genitale.

Oricare ar fi nevoile tale în materie de PRP, specialiștii Avra Aesthetic Institute îți stau la dispoziție. Fă-ți o programare și află cum te-ar putea ajuta și pe tine terapia-vampir.

PRETURI TRATAMENTE TERAPIA VAMPIR PRP
Zona mica (9ml)
€200.00
€200.00
Zona mare (18ml)
€350.00
€350.00

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare