Injectare hibrid cu efect de umplere și biorevitalizare

Tratament minim invaziv RRS HA Long Lasting

Imbunătățește elasticitatea pielii realizând o hidratare optimă și remodelarea volumetrică a formei.

Injectare hibrid cu efect de umplere și biorevitalizare


Tratament minim invaziv RRS HA Long Lasting

mbunătățește elasticitatea pielii realizând o hidratare optimă și remodelarea volumetrică a formei.

O substanță inovativă, minim traumatică. Un tratament cu efect vizibil imediat.
Cum funcționează?

BDDE-CROSS LINKED HYALURONIC ACID (HA) îmbunătățeste elasticitatea pielii realizând o hidratare optimă, dobândește o creștere semnificativă a aspectului pielii și remodelarea volumetrică a formei.
Iar grupul de aminoacizi este conceput pentru a proteja și încetini biodegradarea continuă a AH.

 • O substanță inovativă, minim traumatică
 • Un tratament cu efect vizibil imediat
 • Indicat pentru piele îmbătrânită, atrofie dermală, uscarea pielii, elastoza acnitic

Încorporează compoziție și tehnologie exclusivă de elaborare
Acest produs a fost lansat de Skin Tech Pharma Group – lider de opinie în chirurgia estetică și dermatologie, ce se bucură de mai mult de 25 ani de activitate. Iar inovațiile și cunostințele aduse de Skin Tech Pharma Group au contribuit la consolidarea standardelor europene în medicina estetică.

Produsele Skin Tech Pharma Group au calificativul de dispozitive medicale Class III, ce garantează calitate și siguranță cât pentru pacient atât și pentru medic.

Compușii prezenți în produs: acid hialuronic și un complex din 15 antioxidanți, ingridientul cheie fiind OSMOLIT – revitalizează, stimulează pielea pentru o strălucire sănătoasă și reduce riscul emboliilor și echimozelor. Acest fapt oferă un confort și siguranță maximă a procedurii.

Tehnologia de ultimă oră CO-DELIVERY permite biodegradarea treptată a compușilor și o hidratare îndelungată a țesuturilor, creând o nouă dimensiune în industria tratamentelor faciale.

Rezultatul este un ten luminous și efectul anti-age dorit.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Întrebări frecvente

Cum este PROFHILO diferit de filler-ele cu acid hialuronic?

Atât filler-ele dermice cât și Profhilo au în compoziție acid hialuronic. Filler-ele dermice sunt concepute pentru a adăuga volum instant zonei tratate.

Profhilo funcționează diferit, integrându-se în piele și declanșând procese naturale, anti-îmbătrânire și având efect de hidratare, tonifiere și redare a luminozității. În plus, Profhilo nu conține aditivi sintetici, cum ar fi BDDE, lucru care minimizează riscul de efecte secundare.

Ambele tratamente au beneficii diferite, dar la fel de impresionante.

Cum se desfășoara o sesiune de tratament?

Înaintea începerii tratamentui, beneficiați de o consultație cu medicul estetician din echipa AVRA. Veți discuta despre ceea ce sperați să obțineți din tratament, pentru a vă asigura că Profhilo este alegerea potrivită pentru dvs. Medicul vă va pune, de asemenea, întrebări despre istoricul medical pentru a verifica dacă tratamentul este adecvat și sigur pentru dvs.

Tratamentul în sine va fi foarte rapid, în medie 10 minute, în funcție de numărul de zone care trebuie tratate.

Medicul va face o serie de mici injecții pentru a administra tratamentul, în punctele BAP (Bio Aesthetic Points). La nivel facial de exemplu, Profhilo necesită doar cinci injecții în puncte strategice din zona feței. Poate exista o ușoară senzație de usturime pe măsură ce Profhilo este injectat, dar aceasta va dura doar câteva secunde.

Va fi nevoie de două tratamente la distanță de patru săptămâni pentru cele mai bune rezultate.

În cât timp se văd rezultatele? Este nevoie de o perioadă de recuperare?

Profhilo este un tratament care nu necesită perioadă de recuperare. Veți putea să vă desfășurați activitățile obișnuite imediat după tratament, iar medicul estetician vă va oferi instrucțiuni complete de îngrijire ulterioară.

În general se vede o îmbunătățire imediată la nivelul pielii, datorită efectului hidratant, dar poate dura câteva săptămâni până când veți începe să observați rezultatele finale ale tratamentului – deoarece Profhilo vă încurajează corpul să producă propriul colagen și elastină pentru un efect anti-îmbătrânire.

Pielea dvs. se va simți și va arăta mai fină, mai fermă, mai hidratată și veți observa efectul de lifting în decursul primei luni. Este timpul pentru al doilea tratament. pentru a stimula pe deplin producția de colagen și elastină și pentru a beneficia de rezultate optime.

PRETURI TRATAMENTE PROFIHLO
Bioremodelare PROFHILO (1 sedinta, 2ml)
€260.00
€260.00
Volutpat turpis ultricies lobortis elementum malesuada volutpat libero, ultricies lobortis mi elementum.
Bioremodelare PROFHILO (2 sedinte, 4ml)
€480.00
€480.00
Vel mauris, sem enim sodales tristique felis, vitae nibh. Risus purus est risus quis eleifend vestibulum. Mi laoreet donec.
Bioremodelare corp PROFHILO Body Kit(2*3ml)
€690.00
€690.00
Euismod habitant vulputate in congue facilisis nunc gravida egestas felis. Aliquam varius enim malesuada dolor eu.
CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare