Procedură non-invazivă, fără durere.

BTL EXILIS ULTRA fermitate piele

Rezultate pe termen lung

Procedură non-invazivă, fără durere.

BTL EXILIS ULTRA fermitatea piele

Rezultate pe termen lung

Tratamentul BTL EXILIS ULTRA pentru refacerea fermității pielii

Recăpătarea fermității pielii constituie una dintre priorități, atât pentru femeile, cât și pentru bărbații din întreaga lume, atunci când doresc să-și îmbunătățească aspectul exterior. Acționând asupra pielii laxe, flasce sau ridate, tratamentul cu BTL EXILIS ULTRA oferă rezultate remarcabile.

 • Redă fermitatea pielii.
 • Tratează majoritatea zonelor.
 • Procedură non-invazivă, fără durere.
 • Fără perioadă de recuperare.
 • Rezultate pe termen lung.

Recomandare

Procesul de îmbătrânire, caracteristicile genetice, un regim alimentar neechilibrat, un stil de viață stresant, un grad ridicat de expunere la soare și oscilațiile în greutatea corporală au un impact asupra pielii dumneavoastră, în timp, unul dintre efecte fiind pierderea colagenului și a elastinei, cauzând laxitatea pielii. Atât în cazul femeilor, dar și al bărbaților, tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ se recomandă ca metodă de redare a fermității pielii după un proces rapid sau drastic de pierdere în greutate, dar și pentru a combate efectele îmbătrânirii.

Datorită tehnologiei combinate care are la bază unde de radiofrecvență și ultrasunete, BTL EXILIS ULTRA™ și-a câștigat recunoașterea, dar și numeroase premii în domeniul esteticii, demonstrând rezultate clinice extraordinare.

În acest domeniu, aplicarea undelor de radiofrecvență are la bază transmiterea energiei în straturile profunde ale pielii, undele termice generate stimulând producția de colagen, elastină și acid hialuronic. Rezultatele vizibile ale tratamentului BTL EXILIS ULTRA™ pentru fermitatea pielii constau în redarea consistenței acesteia, simultan cu atenuarea ridurilor și cu înălțarea conturului zonei tratate.

De ce este BTL EXILIS ULTRA™ diferit?

BTL EXILIS ULTRA™ utilizează un proces controlat încălzire și răcire, pentru a garanta că energia ajunge în straturile profunde ale țesutului, alternanța acestor niveluri pe durata administrării tratamentului permițând terapeutului să trateze atât straturile profunde ale țesutului, dar și stratul superficial exterior al pielii. Capetele speciale ale aparatului asigură o temperatură scăzută la nivelul epidermei, procedura fiind, astfel, una sigură și confortabilă.

Echipa de terapeuți de la AVRA Aesthetic va crea un protocol personalizat care să asigure rezultate optime, în funcție de necesitățile dumneavoastră individuale și de parametrii specifici corpului și pielii. Majoritatea persoanelor au nevoie de 6-10 sesiuni de tratament, programate săptămânal. Fiecare dintre tratamentele aplicate unei regiuni specifice din corp, mai redusă sau mai extinsă, durează, de obicei, un interval de 15 – 30 minute. Ținând cont de faptul că procedura este una non-invazivă și nu necesită perioadă de recuperare, o puteți programa pe durata pauzei de masă, reluându-vă activitățile imediat după efectuarea ei.

PRETURI TRATAMENTE BTL EXILIS ULTRA™ Remodelare Corporala
Exilis Protocol 1h/ 1 sedinta
700 RON
700 RON
Exilis Protocol 1h/ 6 sedinte
3360 RON
3360 RON
Exilis Protocol 1h/ 8 sedinte
3920 RON
3920 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 1 sedinta
400 RON
400 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 6 sedinte
1920 RON
1920 RON
Exilis Protocol Mini 30′/ 8 sedinte
2240 RON
2240 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare