Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Drenajul limfatic BTL Lymphastim

Tratamentul BTL Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul.

Rezultate naturale și disconfort redus în timpul tratamentului

Drenajul limfatic BTL Lymphastim

Tratamentul BTL Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul

Terapiile Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui.

Drenajul limfatic este recunoscut, în prezent, ca una dintre terapiile corporale benefice, deoarece nu doar îmbunătățește circulația limfatică și sanguină, eliminând reziduurile metabolice, reducând edemul și tratând sindromul picioarelor grele, dar ajută, în același timp, și la menținerea unei stări generale de bine.

 • Susține procesul de slăbire și remodelare corporală
 • Relaxează și regenerează organismul
 • Fără perioadă de recuperare
 • Rezultate rapide și vizibile

Aplicând tehnologia BTL Lymphastim, tratamentul AVRA pentru drenaj limfatic este recomandat atât de sine stătător, dar și în combinație cu tehnologiile BTL X-Wave, BTL Exilis Ultra și BTL Vanquish Me, îmbunătățind rezultatele remarcabile ale acestora prin accelerarea procesului de eliminare a celulelor adipoase distruse și a altor reziduuri metabolice.

Costumul special Velcro pe care îl veți purta pe durata tratamentului se umflă și se dezumflă, punând presiune și eliberând pielea și mușchii, stimulând fluxul limfatic, contribuind la evacuarea reziduurilor metabolice și întărind sistemul imunitar.

Cum funcționează?

Tratamentul BTL Lymphastim combate celulita, detoxifică și regenerează organismul, relaxează mușchii, susținând remodelarea corporală și terapiile pentru pierdere de volum. În cazul în care suferiți de limfedem, compresia pneumatică va ajuta la menținerea fluxului corespunzător de lichid limfatic, reducând inflamația, cu efect vizibil, de multe ori, de pierdere în centimetri imediat după administrarea tratamentului. Terapiile estetice prestabilite Lymphastim îmbunătățesc nivelul de oxigenare al sângelui, contribuind la recăpătarea unui aspect tânăr al pielii.

În vederea îmbunătățirii rezultatelor tratamentului BTL Lymphastim și a beneficiilor sale pentru starea de sănătate, respectați recomandările terapeuților de la AVRA cu privire la nivelul de hidratare înainte, pe durata și după administrarea tratamentului.

Aflați mai multe informații despre soluția avansată oferită de BTL Lymphastim în cazul drenajului limfatic, vizitând secțiunea Tehnologie.

PRETURI TRATAMENTE BTL LYMPHASTIM
Lymphastim Protocol 1h/1 sedinta
110 RON
110 RON
Lymphastim Protocol 1h/6 sedinte
528 RON
528 RON
Lymphastim Protocol 1h/8 sedinte
616 RON
616 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.
  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare