Tratament eficient împotriva celulitei

Tratament X-Wave și Exilis

Procedură non-invazivă, fără durere

Tratament eficient împotriva celulitei

Tratament X-Wave și Exilis

Procedură non-invazivă, fără durere.

BTL EXILIS ULTRA™ pentru rezultate în cazul celulelor adipoase și a celulitei

Factorii care influențează modul în care corpul arată și se simte sunt complecși, de multe ori soluțiile pentru a reajunge la forma ideală a corpului necesitând o combinație de tratamente, pentru a atinge acest obiectiv și pentru rezultate durabile pe termen lung. Protocolul X-Wave și BTL EXILIS ULTRA™ AVRA aplică două dintre cele mai inovatoare tehnologii din lume în cazul tratamentului împotriva celulitei, asigurând rezultate extraordinare, vizibile, încă de la prima sesiune.

 • Tratament eficient împotriva celulitei
 • Reface fermitatea pielii
 • Procedură non-invazivă, fără durere
 • Fără perioadă de recuperare
 • Rezultate rapide și pe termen lung

În cadrul acestui protocol, BTL EXILIS ULTRA™ se aplică pentru rezultatele sale în cazul distrugerii celulelor adipoase și a celulitei, remodelând zonele vizate, cu ajutorul tehnologiei inovatoare care utilizează ultrasunete și unde de radiofrecvență monopolare cu pulsații continue, în combinație cu un sistem de răcire special. Rezultatele terapiei constau în pierderea în centimetri, dar și în redarea fermității pielii, îmbunătățirea structurii și elasticității pielii.

Cu ajutorul energiei cu unde acustice, BTL X-Wave stimulează sistemul vascular limfatic, reducând edemul și eliminând lipidele de la nivelul celulelor adipoase subcutanate, energia generată de undele acustice inițiind proliferarea celulelor fibroblaste care creează o structură nouă, mai robustă, de colagen. La aplicarea pe piele, aparatul generează o mișcare puternică, dar fără durere, însoțită de vibrații și pulsații la nivelul pielii și mușchilor. Terapia cu unde electro-acustice BTL X-Wave reduce aspectul de „coajă de portocală“ al pielii, simultan cu regenerarea fermității pielii și îmbunătățirea aspectului acesteia. Terapeuții din echipa AVRA vă vor recomanda un plan de tratament personalizat, ulterior unei sesiuni de evaluare corporală completă. Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza acestui protocol și rezultatele sale, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

PRETURI TRATAMENTE X-Wave & Exilis
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 1 ora / 1 sedinta
880 RON
880 RON
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 1 ora/ 6 sedinte
4,224 RON
4,224 RON
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 1 ora /8 sedinte
4,928 RON
4,928 RON
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 30 min / 1 sedinta
580 RON
580 RON
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 30 min/ 6 sedinte
2,784 RON
2,784 RON
X-Wave&Exilis Protocol/zonă/ 30 min/8 sedinte
3,248 RON
3,248 RON

„Pentru acest tratament este necesara o evaluare corporala in locatia AVRA, in urma careia va putem prezenta pachetul personalizat in functie de nevoile dumneavostra.
Preturile de referinta sunt cele de mai sus.

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare