Procedură non-invazivă, fără durere

Tratament anticelulită X-Wave

Rezultate rapide și pe termen lung

Procedură non-invazivă, fără durere

Tratament anticelulită X-Wave

Rezultate rapide și pe termen lung

Tehnologia X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice

O nouă terapie în domeniul tratamentelor anticelulitice non-invazive, tehnologia X-Wave aplică o combinație de unde acustice și electrice, administrate simultan cu ajutorul unui aparat patentat, obținând rezultate excelente atât în cazul fermității pielii, dar și în cel al reducerii celulitei.

 • Tratament anticelulită eficient
 • Procedură non-invazivă, fără durere
 • Fără perioadă de recuperare
 • Rezultate rapide și pe termen lung

Sesiunea de tratament anticelulită este una rapidă, de maximum 15 minute și poate fi administrată zilnic până la obținerea rezultatelor dorite. Tratamentul BTL X-Wave s-a dovedit eficient atât de sine stătător, dar și în combinație cu celelalte tratamente care au la bază tehnologii inovatoare. Terapeuții noștri vă vor recomanda cele mai complexe protocoale după efectuarea unei evaluări corporale complete: Core Excellence (Vanquish Me, Exilis Elite, X-Wave și Lymphastim) pentru zona abdominală, sau Cellulite Essential, împreună cu Lymphastim, pentru picioare.

În cazul tratamentului împotriva celulitei, terapia cu unde electro-acustice acționează la nivel general, regenerând fermitatea pielii, reducând „gropițele“ și edemul, îmbunătățind și aspectul pielii.

Tehnologia BTL X-Wave are rezultate remarcabile în tratamentul celulitei de nivel 1, 2 și 3, îmbunătățind, în același timp, și aspectul pielii îmbătrânite, eliminând neregularitățile apărute în urma liposucție și lipoedem.

PRETURI TRATAMENTE X-Wave anticelulita
X-Wave Protocol/ 1 sedinta
180 RON
180 RON
X-Wave Protocol/ 6 sedinte
864 RON
864 RON
X-Wave Protocol/8 sedinte
1,008 RON
1,008 RON

„Pentru acest tratament este necesara o evaluare corporala in locatia AVRA, in urma careia va putem prezenta pachetul personalizat in functie de nevoile dumneavostra.
Preturile de referinta sunt cele de mai sus.

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare