Rezultate vizibile de la prima sesiune

BTL EXILIS ULTRA rejuvenarea facială și a gâtului

Rezultate pe termen lung

Rezultate vizibile de la prima sesiune.

BTL EXILIS ULTRA rejuvenarea facială

Rezultate pe termen lung

BTL EXILIS ULTRA™ pentru lifting facial și reîntinerirea pielii feței și a gâtului.

La nivelul feței, în afara apariției liniilor fine de expresie și ale ridurilor, efectele îmbătrânirii se observă prin pierderea volumului facial, dar și prin lăsarea pielii. Astăzi, însă, putem atenua trecerea timpului cu ajutorul protocoalelor de reîntinerire BTL EXILIS ULTRA™ pentru lifting facial și pentru reîntinerirea pielii feței și a gâtului.

 • Lifting non-invaziv
 • Fără ace, fără anestezie
 • Rezultate vizibile de la prima sesiune
 • Rezultate pe termen lung
 • Procedura rapida

CUM FUNCTIONEAZĂ:

Recomandată pentru: față, gât, mâini.

Tratamentul facial BTL EXILIS ULTRA™ care utilizează puterea combinată a undelor de radio-frecvență (RF) și a ultrasunetelor, oferă o soluție nechirurgicală pentru lifting facial, care nu necesită anestezie și care oferă rezultate remarcabile încă de la prima sesiune. Aparatul este prevăzut cu un aplicator special pentru față, designul său făcându-l eficient în toate zonele care necesită reîntinerire.

Atât în cazul femeilor, dar și al bărbaților, tratamentul facial BTL EXILIS ULTRA™ poate fi aplicat în jurul ochilor și al gurii, pe obraji, în zona bărbiei, pe linia maxilarului, la nivelul gâtului și al decolteului.

După tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ veți observa o atenuare a liniilor de expresie, conturul feței fiind restabilit pentru o redefinire a liniei maxilarului, o îmbunătățire a texturii pielii, liniile fine dispărând. Fața își recâștigă aspectul proaspăt și tânăr.

Pentru a maximiza eficiența și rezultatele tratamentului BTL Exilis Ultra, acesta poate fi completat cu mezoterapie virtuală. Mezoterapia virtuală permite aplicarea de produse specifice în timpul ședinței, care penetrează adânc în piele datorită tehnologiei avansate, sporind astfel efectele tratamentului și oferind o eficiență crescută. Această combinație de proceduri asigură o îngrijire complexă și completă a pielii, contribuind la un aspect întinerit și revitalizat.

Cel mai important avantaj al acestei tehnologii inovatoare îl reprezintă capacitatea sa de a utiliza unde de radio-frecvență centralizate, la adâncimi diferite, cu combinație ideală de căldură și răcire, asigurând rezultate optime. Cu toate că rezultatele pot fi observate, de obicei, după prima ședință de tratament, cele optime se înregistrează după 4 – 6 sesiuni, programate în interval de 1 – 2 luni.

Pentru îmbunătățirea rezultatelor, terapeutul vă va recomanda creșterea volumului de apă consumat în ziua administrării tratamentului, dar și după.

Procedura nu implică anestezie, nu are efecte secundare, nu necesită timp de recuperar, tratamentul BTL EXILIS ULTRA™ fiind confortabil și fără durere.

PRETURI TRATAMENTE Tratamentul BTL EXILIS ULTRA rejuvenarea facială
Face lifting BTL Exilis (1 zona) / 1 sedinta
350 RON
350 RON
Face lifting BTL Exilis (1 zona) / 4 sedinte
1120 RON
1120 RON
Face lifting BTL Exilis (1 zona) / 6 sedinte
1470 RON
1470 RON
Face lifting BTL Exilis (3 zone) / 1 sedinta
900 RON
900 RON
Face lifting BTL Exilis (3 zone) / 4 sedinte
2880 RON
2880 RON
Face lifting BTL Exilis (3 zone) / 6 sedinte
3780 RON
3780 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare