Tratament complet, fără contact direct.

Hidrodermabraziune facială Jet Peel

Nu necesită perioadă de recuperare!

Tratament complet, fără contact direct.

Hidrodermabraziune facială Jet Peel

Nu necesită perioadă de recuperare!

Tratamentul Jet Peel îmbunătățește starea generală de sănătate a pielii

Cunoscută ca „tratament facial al celebrităților“ hidrodermabraziunea și-a câștigat recunoașterea datorită rezultatelor sale eficiente în redarea aspectului strălucitor și sănătos al pielii. Tehnologia patentată Jet Peel utilizată în protocoalele AVRA oferă un regim de tratament în mai multe etape, pentru față și corp, care combină beneficiile hidrodermoabraziunii complet naturale, exfolierii chimice, extragerii fără durere, automate, și a infiltrării cutanate de substanțe nutritive, care includ celule stem, antioxidanți, acid hialuronic și peptide de origine vegetală. Această ultimă etapă reprezintă mezoterapie virtuală (fără ace) în care se infuzează cocktailul personalizat de substanțele active necesare fiecărui tip de ten.

 • Exfoliază, hidratează, oxigenează, hrănește, protejează
 • Tratament complet, fără contact direct
 • Mezoterapie virtuală, fără ace
 • Protocoale diverse, personalizate

CUM FUNCTIONEAZA:

Ideal pentru toate tipurile de piele, tratamentul îmbunătățește starea generală de sănătate a pielii, atenuând eficient: acneea, pielea grasă și congestionată, pori măriți, liniile de expresie și ridurile, petele pigmentare și efectele expunerii prelungite la soare.

Prin administrarea unui singur tratament, Jet Peel exfoliază, hidratează, oxigenează, hrănește și protejează pielea, reprezentând un protocol non-invaziv avansat pentru față în momentul de față.

Non-invaziv, fără contact și nu necesită perioadă de recuperare.

Tratamentul personalizat de hidrodermabraziune Jet Peel recomandat de către esteticienii noștri, ulterior efectuării unei analize complexe de piele, constă într-o combinație a următoarelor etape:

JET-Exfoliation

Jet supersonic de apă și oxigen, care îndepărtează delicat reziduurile naturale de la nivelul pielii, exfoliind celulele moarte. Acesta oxigenează țesutul, stimulând micro-circulația și drenajul limfatic.

JET-Peel

Procedura de exfoliere „JET-Peel 3-D“ infiltrează în mod natural alfa-hidroxi, acizii glicolic și salicilic, dar și vitamine și aloe vera adânc în piele, pentru un efect de exfoliere delicată, dar eficientă, fără apariția de cruste.

JET-Extraction

Aparat manual cu vacuum care curăță delicat porii, fără durere, eficient cu numai o atingere ușoară la nivelul pielii. Fără presiune.

JET-Infusion

Substanțele nutritive bioactive sunt infiltrate adânc în dermă, cu ajutorul unui jet patentat. Substanțele nutritive pentru piele sunt adaptate în funcție de diferitele afecțiuni:

Acidul hialuronic „JET-AntiAging™“, peptidele, celulele stem de origine vegetală și vitaminele hidratează, tonifică, hrănesc și protejează pielea.

„JET-AntiWrinkle™“ Aceasta reprezintă o alternativă naturală a botoxului, care conține argirelină și acid hialuronic, cele două ingrediente esențiale dovedite a reduce liniile de expresie și ridurile.

„JET-Brightening™“ Extracte din plante naturale și „STAY-C® – 50“, forma cea mai stabilă a vitaminei C, reduce petele cauzate de expunerea la soare și cele cauzate de îmbătrânire, asigurând un ton uniform al pielii.

Această ultimă etapă reprezintă mezoterapie virtuală (fără ace) în care se infuzează cocktailul personalizat de substanțe active necesare fiecărui tip de ten până la adâncimi de 1-1,5mm.

PRETURI TRATAMENTE Hidrodermabraziune faciala Jet Peel
Jet Peel Complex/ 1 sedinta
490 RON
490 RON
Jet Peel Complex 4 sedinte
1666 RON
1666 RON
Jet Peel Excellence/ 1 sedinta
650 RON
650 RON
Jet Peel Excellence 4 sedinte
1950 RON
1950 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.

  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare