Îmbunătățește textura și tonul pielii.

ZO Skin Stimulator Peel regenerarea și revigorarea pielii.

Tratament pentru reîntinerirea tenului și reducerea ridurilor.

Îmbunătățește textura și tonul pielii.

ZO Skin Stimulator Peel regenerarea și revigorarea pielii.

Tratament pentru reîntinerirea tenului și reducerea ridurilor.

O combinație unică de ingrediente pentru a regenera și revigora pielea.

Acest peeling revoluționar cu acizi beta/ alfa stimulează fluxul celular, reducând liniile fine și ridurile și îmbunătățind tonul general al pielii, textura și claritatea, fiind peelingul perfect pentru a fi programat în pauza de prânz.
Acest peeling conține trei acizi diferiți pentru a exfolia pielea și pentru a promova regenerarea celulară; 10% acid salicilic, 10% acid lactic și 10% acid citric. Acestea sunt cunoscute drept AHA sau Alfa Hidroxi acizi – dizolvă celulele moarte ale pielii și exfoliază straturile superioare ale pielii. Acidul salicilic are rezultate foarte bune pentru pielea grasă și acneică, iar acidul citric dă pielii o strălucire sănătoasă. Este necesar un singur peeling pentru a putea fi observate primele rezultate, dar pentru beneficii maxime sunt necesare între 3 și 4 peelinguri la interval de două săptămâni.

 • Reducerea aspectului liniilor și ridurilor
 • Reducerea acneei și a porilor
 • Îmbunătățește textura și tonul pielii
 • Întinerește pielea
 • Crește toleranța pielii
 • Diminuează petele pigmentare apărute odata cu trecerea vârstei, petele solare și pistruii

Despre ZO SKIN HEALTH

Fondată de Dr. Obagi în anul 2007 Skin Health, Inc. a fost creată pentru a oferi medicilor și pacienților cele mai inovatoare si eficiente soluții din lume pentru sănătatea pielii. Gama ZO Skin Health cuprinde produse cu ingrediente avansate tehnologic și formule foarte eficiente, desemnate în două categorii: ZO Health And ZO Medical. Produsele ZO Skin Health disponibile la AVRA Aesthetic Institute mențin rezultatele tratamentelor terapeutice și oferă îngrijire și protecție zilnică, în timp ce produsele ZO Medical au fost optimizate pentru a trata o serie de afecțiuni ale pielii, dar și cronice.

Filozofia ZO Skin Health este de a crea și menține o piele sănătoasă întreaga viață pentru toți pacienții. Toate produsele oferă rezultate vizibile. Legătura dinamică dintre știință și sănătatea pielii este esența ZO Skin Health, obiectivul final este acela de a îmbunătăți funcțiile naturale ale pielii care împiedică sau rezolvă multe tulburări.

PRETURI TRATAMENTE ZO Skin Stimulator Peel
ZO Peeling stimulator & hidratare/1 sedinta
720 RON
720 RON
ZO Peeling stimulator & hidratare/4 sedinte
2160 RON
2160 RON
ZO Peeling stimulator & purificare/1 sedinta
720 RON
720 RON
ZO Peeling stimulator & purificare/4 sedinte
2160 RON
2160 RON

DISCLAIMER!

Rezultatele tratamentelor depind de starea de sanatate, sex, varsta, etc, si pot fi diferite de la persoana la persoana.

CONTACTEAZA-NE PENTRU PROGRAMARE
Suntem aici, alaturi de tine.
  PROGRAMARE
  Suntem aici, alaturi de tine.
  Avra Aesthetic Institute
  Pentru cei dragi
  alege un card cadou
  A alege un cadou special și valoros, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, indiferent de vârstă, este de multe ori o provocare.

  Fă o programare