Bio-Remodelare Profhilo

Tratamentul cu┬áPROFHILO,┬ácare con╚Ťine acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concetra╚Ťii de pe pia╚Ť─â, are ca efect bio-remodelarea colagenului ╚Öi a elastinei, pe l├óng─â hidratare profund─â a pielii. PROFHILO stimuleaz─â celulele fibroblaste┬á ╚Öi activeaz─â keratinocitele, cresc├ónd produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â. Formula sa unic─â ╚Öi tehnica de injectare ├«n puncte cheie BAP, sunt extrem de eficiente, garant├ónd rezultate mai naturale ╚Öi disconfort redus ├«n timpul tratamentului, comparativ cu alte proceduri injectabile.

  • Un tratament unic pentru remodelare ╚Öi tratarea laxit─â╚Ťii pielii
  • Rezultate rapide, vizibile pe termen lung
  • Recomandat pentru fa╚Ť─â, g├ót, corp
  • Rezultate remarcabile cu mai pu╚Ťine ╚Öedin╚Ťe de tratament
  • Num─âr redus de puncte de injectare
  • Tratament sigur, eficient ╚Öi foarte bine tolerat

Prin structura sa inovatoare, acest tratament ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte compozi╚Ťia pielii, stimul├ónd patru tipuri diferite de colagen ╚Öi elastina. Transformarea are loc la nivel celular, cu rezultate vizibile ce persist─â chiar ╚Öi dup─â perioada de 28 de zile ├«n care acidul hialuronic se disipeaz─â.

PROFHILO® este recomandat:

  • ├«n procesul fiziologic al ├«mb─âtr├ónirii ╚Ťesuturilor, c├ónd fibrele elastice ╚Öi colagenul sunt afectate
  • ├Än procesul de reparare a ╚Ťesutului dermic, ├«n caz de acnee sau cicatrici
  • ├Än caz de pierdere sau compromis al ╚Ťesutului adipos, ├«n procesul de ├«mb─âtr├ónire

Cu trecerea timpului, pielea ├«mb─âtr├óne╚Öte odat─â cu ├«ncetinirea a mecanismelor celulare fiziologice. Relaxarea (laxitatea) ╚Öi sub╚Ťierea pielii, ├«mpreun─â cu formarea ridurilor sunt cele mai evidente aspecte ale acestui proces, direct legate de o reducere abrupt─â a acidului hialuronic ├«n matricea extracelular─â a epiteliului.

Cum func╚Ťioneaz─â

Ca produs stabilizat, Profhilo rezist─â ├«n piele ├«n jur de 28 de zile, timp ├«n care stimuleaz─â 4 tipuri diferite de colagen ╚Öi elastin─â, prin eliberarea lent─â a acidului hialuronic. Rezultatul este ├«mbun─ât─â╚Ťirea semnificativ─â a ╚Ťesuturilor, Profhilo fiind nu este doar un ÔÇŁskin boosterÔÇŁ sau filler, ci un tratament cu un efect semnificativ, vizibil de lifting.

De c├óte ╚Öedin╚Ťe este nevoie

Sunt recomandate 2 sesiuni, efectuate la un interval de o lun─â distan╚Ť─â. Efectele vor fi vizibile, ├«n medie, timp de 6 luni dup─â tratament. Astfel, pe parcursul unui an, se pot realiza dou─â protocoale de tratament.┬á Medicul estetician din echipa AVRA va injecta produsul ├«n stratul subcutanat superficial, prin tehnicile patentate BAP (Bio Aesthetic Points) care minimizeaz─â riscurile procedurii, asigur─â un rezultat natural ╚Öi maximizeaz─â fluiditatea produsului ├«n ╚Ťesut.

De ce este Profhilo diferit?

Un tratament nou în medicina anti-îmbătrânire, Profhilo are o serie de caracteristici care îl fac diferit de orice alt tratament estetic disponibil la nivel global astăzi.

În procesul de fabricare nu există aditivi sintetici, precum BDDE.

Cea mai mare concentra╚Ťie de acid hialuronic de pe pia╚Ť─â

Mix-ul de 32 mg de acid hialuronic greutate molecular─â mare (1100-1400 kDa) ╚Öi 32 mg de acid hialuronic greutate molecular─â mic─â (80-100 kDa), trece prin procesul de stabilizare termic─â brevetat, prin care este ├«nc─âlzit ╚Öi r─âcit (f─âr─â a utiliza agen╚Ťi chimici de reticulare).

├Än ciuda con╚Ťinutului ridicat de HA, tratamentul Profhilo are un profil inflamator sc─âzut ╚Öi are propriet─â╚Ťi pro-vindecare, sus╚Ťinute de studii clinice.

Faptul că Profhilo este un amestec stabilizat de acid hialuronic cu greutate moleculară mare și mică înseamnă că este nevoie de mai mult timp pentru a se descompune și, prin urmare, are mai mult timp să lucreze înainte ca organismul să-l metabolizeze în mod natural.

Datorită tehnologiei patentate NAHYCO, Profhilo nu este doar un filler dermic sau un tratament de biorevitalizare,  ci creează o nouă categorie de tratamente injectabile: bioremodelarea.

Avantaje Profhilo

├Än Profhilo, L-HA (acidul hialuronic cu greutate molecular─â mic─â) este eliberat lent din complexele hibride de HA ╚Öi, prin urmare, nu declan╚Öeaz─â reac╚Ťii inflamatorii, f─âc├óndu-l foarte biocompatibil. Acesta asigur─â hidratarea pielii, ├«n special ├«n epiderm─â ÔÇô efectul Hydro.

H-HA (acidul hialuronic cu greutate molecular─â mare) din Profhilo ofer─â o arhitectur─â stabil─â a HA ├«n derm─â. Acest lucru d─â un efect volumetric ÔÇô efectul Lift.

Un alt avantaj al complexului unic Profilho este creșterea nivelurilor de expresie a colagenului de tip I și tip III în fibroblaste și a colagenului de tip IV și VII în keratinocite.

Acest lucru are ca rezultat ├«mbun─ât─â╚Ťirea calit─â╚Ťii pielii ╚Öi a hidrat─ârii acesteia, at├ót ├«n derm, c├ót ╚Öi ├«n epiderm─â. Exist─â, de asemenea, o produc╚Ťie crescut─â de HA endogen ╚Öi elastin─â, oferind pielii un aspect mai t├ón─âr.

Intrebari frecvente

At├ót filler-ele dermice c├ót ╚Öi Profhilo au ├«n compozi╚Ťie acid hialuronic. Filler-ele dermice sunt concepute pentru a ad─âuga volum instant zonei tratate.

Profhilo func╚Ťioneaz─â diferit, integr├óndu-se ├«n piele ╚Öi declan╚Ö├ónd procese naturale, anti-├«mb─âtr├ónire ╚Öi av├ónd efect de hidratare, tonifiere ╚Öi redare a luminozit─â╚Ťii. ├Än plus, Profhilo nu con╚Ťine aditivi sintetici, cum ar fi BDDE, lucru care minimizeaz─â riscul de efecte secundare.

Ambele tratamente au beneficii diferite, dar la fel de impresionante.

├Änaintea ├«nceperii tratamentui, beneficia╚Ťi de o consulta╚Ťie cu medicul estetician din echipa AVRA. ┬áVe╚Ťi discuta despre ceea ce spera╚Ťi s─â ob╚Ťine╚Ťi din tratament, pentru a v─â asigura c─â Profhilo este alegerea potrivit─â pentru dvs. Medicul v─â va pune, de asemenea, ├«ntreb─âri despre istoricul medical pentru a verifica dac─â tratamentul este adecvat ╚Öi sigur pentru dvs.

Tratamentul ├«n sine va fi foarte rapid, ├«n medie 10 minute, ├«n func╚Ťie de num─ârul de zone care trebuie tratate.

Medicul va face o serie de mici injec╚Ťii pentru a administra tratamentul, ├«n punctele BAP (Bio Aesthetic Points). La nivel facial de exemplu, Profhilo necesit─â doar cinci injec╚Ťii ├«n puncte strategice din zona fe╚Ťei. Poate exista o u╚Öoar─â senza╚Ťie de usturime pe m─âsur─â ce Profhilo este injectat, dar aceasta va dura doar c├óteva secunde.

Va fi nevoie de dou─â tratamente la distan╚Ť─â de patru s─âpt─âm├óni pentru cele mai bune rezultate.

Profhilo este un tratament care nu necesit─â perioad─â de recuperare. Ve╚Ťi putea s─â v─â desf─â╚Öura╚Ťi activit─â╚Ťile obi╚Önuite imediat dup─â tratament, iar medicul estetician v─â va oferi instruc╚Ťiuni complete de ├«ngrijire ulterioar─â.

├Än general se vede o ├«mbun─ât─â╚Ťire imediat─â la nivelul pielii, datorit─â efectului hidratant, dar poate dura c├óteva s─âpt─âm├óni p├ón─â c├ónd ve╚Ťi ├«ncepe s─â observa╚Ťi rezultatele finale ale tratamentului ÔÇô deoarece Profhilo v─â ├«ncurajeaz─â corpul s─â produc─â propriul colagen ╚Öi elastin─â pentru un efect anti-├«mb─âtr├ónire.

Pielea dvs. se va sim╚Ťi ╚Öi va ar─âta mai fin─â, mai ferm─â, mai hidratat─â ╚Öi ve╚Ťi observa efectul de lifting ├«n decursul primei luni. Este timpul pentru al doilea tratament. pentru a stimula pe deplin produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â ╚Öi pentru a beneficia de rezultate optime.

Profhilo ├«n sine continu─â s─â lucreze ├«n piele timp de aproximativ o lun─â dup─â tratament, p├ón─â c├ónd solu╚Ťia va fi fost complet metabolizat─â de corpul dumneavoastr─â. Profilho v─â va stimula produc╚Ťia natural─â de colagen ╚Öi elastin─â, ceea ce ├«nseamn─â c─â efectele de ├«ntinerire ale tratamentului dvs. vor continua chiar ╚Öi dup─â ce Profhilo a fost descompus ┬á├«n mod natural.

Dup─â tratamentele ini╚Ťiale, un tratament Profhilo la fiecare ╚Öase luni ar trebui s─â fie suficient pentru a men╚Ťine beneficiile.

Profhilo este potrivit pentru majoritatea celor care vor s─â combat─â efectele ├«mb─âtr├ónirii pielii, femei ╚Öi b─ârba╚Ťi deopotriv─â.

La fel ca ├«n cazul oric─ârui tratament injectabil, nu este recomandat dac─â sunte╚Ťi gravid─â sau al─âpta╚Ťi. Dac─â ave╚Ťi orice alt─â afec╚Ťiune sau lua╚Ťi orice medicament, v─â rug─âm s─â informa╚Ťi pe medicul.

Profhilo poate fi utilizat al─âturi de multe dintre celelalte tratamente din portofoliul AVRA, pentru a spori beneficiile. Medicul estetician v─â poate recomanda tratamente complementare.

De exemplu, Profhilo poate fi combinat cu tratamentele de injectare cu botox. În timp ce botoxul abordează ridurile cauzate de mușchi specifici, Profhilo va oferi un un plus de fermitate, tonus, hidratare și luminozitate, completând astfel efectul toxinei botulinice.

Înainte și după Bio-Remodelare Profhilo

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×