EPILARE DEFINITIV─é LASER

├Ändr─âgosti╚Ťi-v─â total ╚Öi ireversibil de corpul dumneavoastr─â

Atunci c├ónd v─â sim╚Ťi╚Ťi bine ├«n pielea dumneavoastr─â, acest lucru se vede ├«n tot ceea ce face╚Ťi. ÔÇ×Mai relaxat, mai plin de ├«ncredere, mai dornic de aventur─âÔÇť, declar─â at├ót femeile, c├ót ╚Öi b─ârba╚Ťii, atunci c├ónd problema p─ârului nedorit de pe corp devine de domeniul trecutului. Beneficiile procedurilor de epilare definitiv─â cu laser au fost recunoscute ├«n ultimii ani, datorit─â rezultatelor mai rapide ╚Öi mai bune ├«n compara╚Ťie cu alte metode.

  • Rezultate vizibile imediat
  • Rezultate permanente
  • Sigur pentru orice tip de piele
  • Toat─â suprafa╚Ťa corpului
  • Tehnologie de ultim─â genera╚Ťie cu rezultate excep╚Ťionale

Inova╚Ťia, ├«n serviciul unei pieli fine

La AVRA am optat pentru dou─â tehnologii de top cu laser dioda: Eride Smart Dual LEGO LASER ╚Öi┬áPlatinumGMT Diode Laser, unele dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitiv─â, care func╚Ťioneaz─â av├ónd la baz─â principiul selectiv al fototermolizei. Parametrii de tratament sunt astfel adapta╚Ťi ├«nc├ót s─â elimine ├«n mod selectiv foliculii de p─âr, f─âr─â s─â afecteze ╚Ťesuturile adiacente, derm ╚Öi epiderm.

Eride Smart Dual este un nou sistem laser, cu 3 lungimi de und─â, special creat pentru cei care caut─â performan╚Ťele optime de ├«ndep─ârtare a p─ârului, fiind eficient ┬ápentru orice tip de piele ╚Öi p─âr, indiferent de anotimp. Acest aparat emite simultan pe cele 3 lungimi de und─â: Alexandrite, Diod─â ╚Öi NdYag trat├ónd astfel mai eficient deoarece fiecare lungime ajunge la ad├óncimi diferite ale ╚Ťesuturilor ╚Öi atinge diverse structuri ale foliculului de p─âr. Astfel, poate fi folosit cu rezultate foarte bune pe toate fototipurile cutanate ╚Öi culorile p─ârului, pe parcursul ├«ntregului an. Este deosebit de eficient pentru p─ârul blond ╚Öi deschis la culoare (755nm) ╚Öi pentru pielea ├«ntunecat─â (1064 nm).

PlatinumGMT Diode Laser func╚Ťioneaz─â utiliz├ónd lumina pentru a genera o cre╚Ötere a temperaturii la nivelul p─ârului. Lumina, absorbit─â de melanina din p─âr ╚Öi numai ├«ntr-o foarte mic─â m─âsur─â de piele, ├«nc─âlze╚Öte p─ârul la o temperatur─â de 70/ 80┬░ C, carboniz├ónd ╚Öi coagul├ónd r─âd─âcina. Intervalul de relaxare termic─â permite pielii reducerea constant─â a temperaturii ├«n exces, evit├óndu-se, astfel, deteriorarea pielii. S├óngele care circul─â prin derm permite pielii s─â se r─âceasc─â, simultan cu distrugerea p─ârului.

Intensitatea aplicat─â pe durata tratamentului variaz─â, ├«n func╚Ťie de tipul de piele ╚Öi de culoarea ╚Öi grosimea firului de p─âr, parametri evalua╚Ťi de c─âtre esteticianul AVRA specializat, care va recomanda tipul de laser potrivit ╚Öi care realizeaz─â tratamentul.

Piele fin─â, f─âr─â efort

Metodele de epilare clasice de anumite persoane printre cele mai frustrante tehnici de ├«nfrumuse╚Ťare ╚Öi ├«ngrijire, at├ót de c─âtre femei, c├ót ╚Öi de b─ârba╚Ťi. Opt├ónd pentru tratamentele de epilare definitiv─â de la AVRA, ve╚Ťi ob╚Ťine o piele neted─â f─âr─â efort, cu ajutorul celor mai avansate tehnologii din lume, Eride Smart Dual ╚Öi PlatinumGMT Diode Laser.

Tratamentul cu laser elimin─â p─ârul nedorit, ├«mbun─ât─â╚Ťind, ├«n acela╚Öi timp, aspectul pielii prin eliminarea foliculitei care apare uneori dup─â alte metode de epilare.

Rezultatele sunt vizibile ├«nc─â de la prima sesiune, indiferent de tipul de piele ╚Öi p─âr. Recomand─âm efectuarea sesiunilor ├«ncep├ónd cu anotimpul rece, pentru ob╚Ťinerea unor rezultate mai rapide, av├ónd ├«n vedere c─â pielea este mai deschis─â la culoare. Putem utiliza ├«n condi╚Ťii de siguran╚Ť─â Eride Smart Dual ╚Öi PlatinumGMT Diode Laser ╚Öi pe durata verii, cu condi╚Ťia ca pielea s─â fie doar u╚Öor bronzat─â, iar expunerea la soare ├«nainte ╚Öi dup─â administrarea tratamentului s─â fie limitat─â.

Dup─â primul tratament de epilare, urm─âtoarele sesiuni pot fi reprogramare la interval de 4-6 s─âpt─âm├óni.┬áIntervalul recomandat ├«ntre tratamente poate varia,┬á├«n func╚Ťie de ciclul de cre╚Ötere al p─ârului asociat fiec─ârui pacient, dar ╚Öi de rezultatele sesiunii anterioare. Specialistul AVRA va evalua zona vizat─â pentru tratament ╚Öi va stabili dac─â se poate desf─â╚Öura ├«nc─â o sesiune de epilare. ├Än acest interval p─ârul ├«╚Öi poate schimba aspectul, de exemplu devenind mai sub╚Ťire. Acest lucru va fi luat ├«n calcul de c─âtre estetician la stabilirea parametrilor de tratament necesari sesiunilor urm─âtoare.

Dup─â cea de-a doua ╚Öedin╚Ť─â de tratament, intervalul dintre sesiuni poate fi prelungit, permi╚Ť├ónd p─ârului s─â creasc─â ├«n zona care urmeaz─â s─â fie tratat─â. Acest fapt va depinde de zona respectiv─â ╚Öi de caracteristicile individuale ale pacientului (b─ârbat/femeie, probleme hormonale etc.).

Eride Smart Dual ╚Öi PlatinumGMT Diode Laser pot fi aplicate ├«n siguran╚Ť─â pe toate regiunile corpului cu p─âr nedorit, reprezent├ónd op╚Ťiunea ideal─â at├ót pentru femeile, c├ót ╚Öi pentru b─ârba╚Ťii care doresc s─â renun╚Ťe la disconfortul generat de epilarea cu cear─â ╚Öi lam─â. ┬áPute╚Ťi opta ├«ntre epilarea definitiv─â cu laser pentru tot corpul, sau pe zone: bra╚Ťe, picioare, ├«ntreaga fa╚Ť─â sau anumite zone ale fe╚Ťei (musta╚Ť─â, obraji etc), bra╚Ťe, axil─â, umeri, zona periareolar─â, piept, zona inghinal─â, fese, abdomen, spate ╚Öi piept ├«n cazul b─ârba╚Ťilor etc.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Instruc╚Ťiuni ├«nainte ╚Öi dup─â procedur─â

Nu aplica╚Ťi alte metode de ├«ndep─ârtare a p─ârului, care pot afecta foliculul (precum penset─â, cear─â etc.) timp de cel pu╚Ťin 20-30 de zile ├«nainte de sesiune. P─ârul din zona de aplicare a tratamentului trebuie s─â fie mai scurt de 1 mm, cu excep╚Ťia celui facial.

Se recomand─â creme speciale ╚Öi creme de protec╚Ťie solar─â ├«nainte ╚Öi dup─â sesiuni.

├Änainte de fiecare tratament, comunica╚Ťi specialistului informa╚Ťii despre afec╚Ťiunile de care suferi╚Ťi, dar ╚Öi despre medicamentele prescrise pe care le administra╚Ťi la acel moment.

Intrebari Frecvente

Rezultatele epil─ârii cu laser sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie s─â avem ├«n vedere faptul c─â, ├«n special ├«n cazul persoanelor tinere, cre╚Öterea p─ârului este un proces dinamic, ceea ce ├«nseamn─â c─â pe durata vie╚Ťii vor ap─ârea fire noi de p─âr, ├«n afara celor distruse deja de laser. Problemele endocrinologice asociate disfunc╚Ťiilor hormonale pot provoca cre╚Öterea firelor noi de p─âr. ├Än aceste cazuri se recomand─â combinarea tratamentului hormonal cu sesiuni de epilare.

Epilarea cu laser este permanent─â ├«n cazul foliculilor de p─âr existen╚Ťi, dar nu previne apari╚Ťia noilor fire, provocat─â de factori diferi╚Ťi, precum sarcina, probleme endocrinologice, administrarea de medicamente speciale etc.

PlatinumGMTÔäó Diode Laser utilizat la tratamentele de epilare definitiv─â cu laser marca AVRA asigur─â rezultate excelente ├«nc─â de la prima sesiune, pentru toate tipurile de piele ╚Öi p─âr, de la culoarea cea mai deschis─â la cea mai ├«nchis─â ╚Öi la cel mai gros fir de p─âr. Procedura se poate efectua pe toat─â durata anului, dar ╚Öi pe timpul verii, pe pielea u╚Öor bronzat─â. Cu toate acestea, recomand─âm ini╚Ťierea sesiunilor pe durata lunilor mai reci, atunci c├ónd expunerea este mai pu╚Ťin intens─â ╚Öi culoarea pielii mai deschis─â. ├Än acest fel se poate aplica o intensitate mai mare pe durata tratamentului, cu rezultate observabile mai rapide ╚Öi un num─âr mai mic de sesiuni.

Durata procedurii depinde de zona tratat─â, dar nu dep─â╚Öe╚Öte dou─â ore, atunci c├ónd este efectuat─â pe tot corpul. ╚śedin╚Ťele trebuie efectuate imediat ce p─ârul reapare, dar nu la un interval mai mic de 45 zile. Aceast─â perioad─â cre╚Öte treptat, p├ón─â la intervalul asociat procedurii de administrare a terapiei de ├«ntre╚Ťinere, dar nu mai mult de 1-2 ╚Öedin╚Ťe pe an.

Epilarea cu laser se poate aplica pe toat─â suprafa╚Ťa corpului, acolo unde exist─â p─âr nedorit, deoarece ac╚Ťioneaz─â numai la nivelul pielii neafect├ónd nodulii limfatici, s├ónii, ovarele ╚Öi celelalte organe.

Fiecare tratament respect─â un protocol specific, utiliz├óndu-se ochelari speciali. ├Än cadrul Institutului AVRA Aesthetic terapia de epilare definitiv─â cu laser se aplic─â de c─âtre un estetician specializat, ├«ntr-un mediu corespunz─âtor controlat. Utilizat de un terapeut specializat, laserul, care reprezint─â o surs─â de lumin─â, reprezint─â cea mai bun─â metod─â de epilare. Utilizarea incorect─â a aparatului poate avea ca efect producerea de arsuri la nivelul pielii, de grad moderat p├ón─â la extins, ├«n func╚Ťie de expunere ÔÇô acesta este motivul pentru care se recomand─â o selec╚Ťie foarte atent─â a clinicii sau institutului unde realiza╚Ťi procedura.

Eride Smart Dual și PlatinumGMT Diode Laser sunt unele dintre cele mai avansate aparate cu laser din lume, utilizat pentru epilarea definitivă.

Laser-ul Diode Eride Smart Dual poate lucra cu două aplicatoare, unul care emite o lungime de undă de 808nm și al doilea de 755 nm + 808nm + 1064nm, emite trei lungimi de undă diferite. În ambele cazuri, laserul cu diode pătrunde eficient în piele, ajungând la papila dermică și o îndepărtează prin principiul termolizei foto selective. Caută și distruge selectiv foliculul pilos, prin respectarea maximă a structuri adiacente: derm și epiderm.

Acest lucru se realizează folosind impulsuri de lumina de energie mare la lungimi de undă care sunt absorbite în mod selectiv de melanină  cu timpi de emisie mai mică decât timpul de relaxare termică a foliculului (40-100 millisecunde).

Tehnologia avansat─â elimin─â definitiv p─ârul de pe corp (at├ót ├«n cazul femeilor, c├ót ╚Öi al b─ârba╚Ťilor), contribuind la ├«mbun─ât─â╚Ťirea aspectului pielii, nu doar prin eliminarea p─ârului, dar ╚Öi a foliculitei, provocat─â uneori de ├«ndep─ârtarea acestuia. Procedura este ideal─â ├«n cazul firelor de p─âr groase, a p─ârului ├«nchis la culoare, a celui care cre╚Öte pe sub piele ╚Öi poate fi folosit si pe tipurile de piele cu ton IV ╚Öi V.

One Comment
  1. Rezultate vizibile inca de la prima sedinta! Multumesc, Avra! Keep up the good work!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicat─â.

×