EPILARE DEFINITIVĂ LASER

Îndrăgostiți-vă total și ireversibil de corpul dumneavoastră

Atunci când vă simțiți bine în pielea dumneavoastră, acest lucru se vede în tot ceea ce faceți. „Mai relaxat, mai plin de încredere, mai dornic de aventură“, declară atât femeile, cât și bărbații, atunci când problema părului nedorit de pe corp devine de domeniul trecutului. Beneficiile procedurilor de epilare definitivă cu laser au fost recunoscute în ultimii ani, datorită rezultatelor mai rapide și mai bune în comparație cu alte metode.

  • Rezultate vizibile imediat
  • Rezultate permanente
  • Sigur pentru orice tip de piele
  • Toata suprafata corpului

Inovația, în serviciul unei pieli fine

La AVRA am optat pentru PlatinumGMT Diode Laser, una dintre cele mai avansate tehnologii din lume pentru epilarea definitivă, care funcționează având la bază principiul selectiv al fototermolizei. Parametrii de tratament sunt astfel adaptați încât să elimine în mod selectiv foliculii de păr, fără să afecteze țesuturile adiacente.

PlatinumGMT Diode Laser funcționează utilizând lumina pentru a genera o creștere a temperaturii la nivelul părului. Lumina, absorbită de melanina din păr și numai într-o foarte mică măsură de piele, încălzește părul la o temperatură de 70/ 80° C, carbonizând și coagulând rădăcina. Intervalul de relaxare termică permite pielii reducerea constantă a temperaturii în exces, evitându-se, astfel, deteriorarea pielii. Sângele care circulă prin derm permite pielii să se răcească, simultan cu distrugerea părului.

Intensitatea aplicată pe durata tratamentului variază, în funcție de tipul de piele și de culoarea și grosimea firului de păr, parametri evaluați de către esteticianul specializat care administrează terapia.

Piele fină, fără efort

Metodele de epilare clasice de anumite persoane printre cele mai frustrante tehnici de înfrumusețare și îngrijire, atât de către femei, cât și de bărbați. Optând pentru tratamentele de epilare definitivă de la AVRA, veți obține o piele netedă fără efort, cu ajutorul celei mai avansate tehnologii din lume, PlatinumGMT Diode Laser.

Tratamentul cu laser elimină părul nedorit, îmbunătățind, în același timp, aspectul pielii prin eliminarea foliculitei care apare uneori după alte metode de epilare.

Rezultatele sunt vizibile încă de la prima sesiune, indiferent de tipul de piele și păr. Recomandăm efectuarea sesiunilor începând cu anotimpul rece, pentru obținerea unor rezultate mai rapide, având în vedere că pielea este mai deschisă la culoare. Putem utiliza în condiții de siguranță PlatinumGMT Diode Laser și pe durata verii, cu condiția ca pielea să fie doar ușor bronzată, iar expunerea la soare înainte și după administrarea tratamentului să fie limitată.

După primul tratament de epilare, următoarele sesiuni pot fi reprogramare la interval de 4-6 săptămâni. Intervalul recomandat între tratamente poate varia, în funcție de ciclul de creștere al părului asociat fiecărui pacient, dar și de rezultatele sesiunii anterioare. Specialistul AVRA va evalua zona vizată pentru tratament și va stabili dacă se poate desfășura încă o sesiune de epilare. În acest interval părul își poate schimba aspectul, de exemplu devenind mai subțire. Acest lucru va fi luat în calcul de către estetician la stabilirea parametrilor de tratament necesari sesiunilor următoare.

După cea de-a doua ședință de tratament, intervalul dintre sesiuni poate fi prelungit, permițând părului să crească în zona care urmează să fie tratată. Acest fapt va depinde de zona respectivă și de caracteristicile individuale ale pacientului (bărbat/femeie, probleme hormonale etc.).

PlatinumGMT Diode poate fi aplicat în siguranță pe toate regiunile corpului cu păr nedorit, reprezentând opțiunea ideală atât pentru femeile, cât și pentru bărbații care doresc să renunțe la disconfortul generat de epilarea cu ceară și lamă.  Puteți opta între epilarea definitivă cu laser pentru tot corpul, sau pe zone: brațe, picioare, întreaga față sau anumite zone ale feței (mustață, obraji etc), brațe, axilă, umeri, zona periareolară, piept, zona inghinală, fese, abdomen, spate și piept în cazul bărbaților etc.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Instrucțiuni înainte și după procedură

Nu aplicați alte metode de îndepărtare a părului, care pot afecta foliculul (precum pensetă, ceară etc.) timp de cel puțin 20 de zile înainte de sesiune. Părul din zona de aplicare a tratamentului trebuie să fie mai scurt de 1 mm, cu excepția celui facial.

Se recomandă creme speciale și creme de protecție solară înainte și după sesiuni.

Înainte de fiecare tratament, comunicați specialistului informații despre afecțiunile de care suferiți, dar și despre medicamentele prescrise pe care le administrați la acel moment.

Intrebari Frecvente

Rezultatele epilării cu laser sunt permanente. Cu toate acestea, trebuie să avem în vedere faptul că, în special în cazul persoanelor tinere, creșterea părului este un proces dinamic, ceea ce înseamnă că pe durata vieții vor apărea fire noi de păr, în afara celor distruse deja de laser. Problemele endocrinologice asociate disfuncțiilor hormonale pot provoca creșterea firelor noi de păr. În aceste cazuri se recomandă combinarea tratamentului hormonal cu sesiuni de epilare.

Epilarea cu laser este permanentă în cazul foliculilor de păr existenți, dar nu previne apariția noilor fire, provocată de factori diferiți, precum sarcina, probleme endocrinologice, administrarea de medicamente speciale etc.

PlatinumGMT™ Diode Laser utilizat la tratamentele de epilare definitivă cu laser marca AVRA asigură rezultate excelente încă de la prima sesiune, pentru toate tipurile de piele și păr, de la culoarea cea mai deschisă la cea mai închisă și la cel mai gros fir de păr. Procedura se poate efectua pe toată durata anului, dar și pe timpul verii, pe pielea ușor bronzată. Cu toate acestea, recomandăm inițierea sesiunilor pe durata lunilor mai reci, atunci când expunerea este mai puțin intensă și culoarea pielii mai deschisă. În acest fel se poate aplica o intensitate mai mare pe durata tratamentului, cu rezultate observabile mai rapide și un număr mai mic de sesiuni.

Durata procedurii depinde de zona tratată, dar nu depășește două ore, atunci când este efectuată pe tot corpul. Ședințele trebuie efectuate imediat ce părul reapare, dar nu la un interval mai mic de 45 zile. Această perioadă crește treptat, până la intervalul asociat procedurii de administrare a terapiei de întreținere, dar nu mai mult de 1-2 ședințe pe an.

Epilarea cu laser se poate aplica pe toată suprafața corpului, acolo unde există păr nedorit, deoarece acționează numai la nivelul pielii neafectând nodulii limfatici, sânii, ovarele și celelalte organe.

Fiecare tratament respectă un protocol specific, utilizându-se ochelari speciali. În cadrul Institutului AVRA Aesthetic terapia de epilare definitivă cu laser se aplică de către un estetician specializat, într-un mediu corespunzător controlat. Utilizat de un terapeut specializat, laserul, care reprezintă o sursă de lumină, reprezintă cea mai bună metodă de epilare. Utilizarea incorectă a aparatului poate avea ca efect producerea de arsuri la nivelul pielii, de grad moderat până la extins, în funcție de expunere – acesta este motivul pentru care se recomandă o selecție foarte atentă a clinicii sau institutului unde realizați procedura.

PLATINUM GMT DIODE LASER este unul dintre cele mai avansate aparate cu laser din lume, utilizat pentru epilarea definitivă. Acesta folosește o sursă care emite lumină și care vizează pigmenții de culoare închisă, precum melanina. El acționează prin încălzirea foliculilor de păr, distrugându-i și generând o distrugere stabilă a părului nedorit. Tehnologia avansată elimină definitiv părul de pe corp (atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților), contribuind la îmbunătățirea aspectului pielii, nu doar prin eliminarea părului, dar și a foliculitei, provocată uneori de îndepărtarea acestuia. Procedura este ideală în cazul firelor de păr groase, a părului închis la culoare, a celui care crește pe sub piele și, poate fi folosit si pe tipurile de piele cu ton IV și V.

One Comment
  1. Rezultate vizibile inca de la prima sedinta! Multumesc, Avra! Keep up the good work!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

×