injectare acid hialuronic București, Avra Institute

Injectare Acid Hialuronic

Filler-ele cu Acid Hialuronic sunt recomandate pentru a netezi ridurile și liniile fine, pentru a crea buze mai accentuate și a reda volumul și conturul facial.

Una dintre îngrijorările principale atunci când apelăm la tratamente injectabile de umplere este aceea de a nu arăta overfilled. Realizate însă de un specialist, în dozele corecte, în punctele potrivite și la intervalele recomandate, tratamentele de injectare cu acid hialuronic pot avea un aspect natural.

INDICATIΙ:

  • Umplerea și netezirea ridurilor de la nivelul feței, gâtului, decolteului și mâinilor
  • Conturarea și creștera volumului buzelor
  • Volumizarea pomeților
  • Umplerea ridurilor nazogeniene și celor din zona gurii
  • Redarea și/sau corectarea conturului și volumului facial
  • Diminuarea aspectului cearcănelor și umplerea zonei de sub ochi
  • Corectarea asimetriilor faciale, anomaliilor congenitale faciale
  • Rinocoreție nechirurgicală

Injectare cu acid hialuronic. Cum funcționează?

De cele mai multe ori, începând cu vârsta de 30 de ani apare problema pierderii volumului facial în zona centrală a feței și bărbiei, din cauza scăderii producției de colagen și acid hialuronic și a scăderii stratului de grăsime subdermic.

Produsele utilizate în injectarea cu acid hialuronic au proprietăți higroscopice și proprietăți vascoelastice. Proprietățile higroscopice conferă tegumentului capacitatea de a menține apă și reprezintă garantul nivelului înalt de hidratare a pielii, în timp ce proprietățile vascoelastice contribuie la absorbția șocurilor, acționând precum “căramizi” ale țesutului, ce furnizează capacitatea superioară de umplere.

Injectarea cu acid hialuronic în București, la Avra Institute se poate face cu JUVÉDERM, o gamă de soluții alternative pentru tratamente personalizate ce îmbunătățesc natural trăsăturile feței, oferind rezultate de durată, dar nu permanente, acidul hialuronic resorbindu-se în general în 6-12 luni de la procedură. Efectele sunt însă prelungite datorită creșterii producției de colagen în zona tratată.

Procedura durează între 30 și 60 minute. Se execută după aplicarea unei creme anestezice sau anestezie locală. Rezultatele sunt imediate și cu un aspect natural iar după 10-14 zile se recomandă un retuș.

Substanțele folosite: Juvederm Ultra 2/3, Juvederm Vollbella, Juvederm Voluma, Teoxane PureSense Redensity II.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×