Injectare Acid Hialuronic

Filler-ele cu Acid Hialuronic sunt recomandate pentru a netezi ridurile și liniile fine, pentru a crea buze mai accentuate și a reda volumul și conturul facial.

Una dintre îngrijorările principale atunci când apelăm la tratamente injectabile de umplere este aceea de a nu arătă overfilled. Realizate însă de un specialist, în dozele corecte, în punctele potrivite și la intervalele recomandate, tratamentele cu fillere pot avea un aspect natural.

INDICATIΙ:

  • Umplerea ╚Öi netezirea ridurilor de la nivelul fe╚Ťei, g├ótului, decolteului ╚Öi m├óinilor
  • Conturarea ╚Öi cre╚Ötera volumului buzelor
  • Volumizarea pometilor
  • Umplerea ridurilor nazogeniene ╚Öi celor din zona gurii
  • Redarea ╚Öi/sau corectarea conturului ╚Öi volumului facial
  • Diminuarea aspectului cearc─ânelor ╚Öi umplerea zonei de sub ochi
  • Corectarea asimetriilor faciale, anomaliilor congenitale faciale

Cum func╚Ťioneaz─â?

De cele mai multe ori, ├«ncep├ónd cu v├órsta de 30 de ani apare problema pierderii volumului facial ├«n zona central─â a fe╚Ťei ╚Öi b─ârbiei, din cauza sc─âderii produc╚Ťiei de colagen ╚Öi acid hialuronic ╚Öi a sc─âderii stratului de gr─âsime subdermic.

Produsele utilizate de fillerii cu acid hialuronic au propriet─â╚Ťi higroscopice ╚Öi propriet─â╚Ťi vascoelastice. Propriet─â╚Ťile higroscopice confer─â tegumentului capacitatea de a men╚Ťine ap─â ╚Öi reprezint─â garantul nivelului ├«nalt de hidratare a pielii, ├«n timp ce propriet─â╚Ťile vascoelastice contribuie la absorb╚Ťia ╚Öocurilor, ac╚Ťion├ónd precum ÔÇťc─âramiziÔÇŁ ale ╚Ťesutului, ce furnizeaz─â capacitatea superioar─â de umplere.

Filler-ele dermice cu Acid Hialuronic, precum JUV├ëDERM, ofer─â o gam─â de solu╚Ťii alternative pentru tratamente personalizate ce ├«mbun─ât─â╚Ťesc natural tr─âs─âturile fe╚Ťei, oferind rezultate de durat─â, dar nu permanente, Acidul Hialuronic resorbindu-se ├«n general ├«n 6-12 luni de la procedur─â. Efectele sunt ├«ns─â prelungite datorit─â cre╚Öterii produc╚Ťiei de colagen ├«n zona tratat─â.

Procedura durează între 30 și 60 minute. Se execută după aplicarea unei creme anestezice sau anestezie locală. Rezultatele sunt imediate și cu un aspect natural iar după 10-14 zile se recomandă un retuș.

Substan╚Ťele folosite: Juvederm Ultra 2/3, Juvederm Vollbella, Juvederm Voluma, Teoxane PureSense Redensity II.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×