injecții botox, Avra Institute

Injectare Toxină Botulinică

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora, pentru a reda un aspect tânăr. Tratamentul este folosit în principal pentru injectare botox frunte (liniile de ”uimire/îngrijorare”), liniile glabelare (de ”încruntare”), ridurile laba gâștii (în lateralele zonei ochilor), fiind recomandat și ca măsură de prevenire a formării ridurilor de expresie, dar și ca tratament împotriva transpirației excesive în zona axilară.

  • Rezultate rapide
  • Recomandat femeilor și bărbaților
  • Fără timp de recuperare

Injectare cu toxină botulinică. Cum funcționează?

Injectarea cu toxină botulinică este unul dintre cele mai renumite tratamente estetice, și în același timp unul dintre cele mai controversate și, de multe ori, greșit înțelese.

Injecțiile cu botox reprezintă un tratament simplu, ne-chirurgical, care reduce temporar sau elimină liniile de încruntare, ridurile de expresie de pe frunte, ridurile laba gâștii de la ochi, de nivel moderat și sever.

Singurul aprobat în România, tratamentul cu VISTABEL, o toxină botulinică de tip A, acţionează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către muşchii în care a fost injectat, prevenind contracţia muşchilor și conducând la o ”paralizie” temporară şi reversibilă.

Astfel, scăzând activitatea mușchilor, se obține reducerea aspectului acestor linii de expresie. De exemplu, ameliorarea aspectului ridurilor dintre sprâncene are loc, în general, în decurs de o săptămână după tratament, efectul maxim fiind observat după 5 – 6 săptămâni de la injectare, și menținându-se în medie 4 luni după tratament.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×