EPILARE DEFINITIVĂ, RIDURI, PETE PIGMENTARE, LEZIUNI VASCULARE

Avra Aesthetic aduce, în premieră, pentru clienții din România, laserul medicinal Splendor X. Acesta folosește cea mai avansată tehnologie disponibilă pe piață în acest moment pentru îndepărtarea firelor de păr și tratarea unei game largi de afecțiuni ale pielii.

Combinația dintre două frecvențe laser, BLEND X Alexandrite 755nm și Nd: YAG 1064nm, permite specialiștilor să realizeze un spectru extins de tratamente estetice și medicinale. Această tehnologie permite adaptarea procedurilor în funcție de nevoile fiecărui pacient.

Laserul Splendor X:

 • Ideal pentru toate tipurile de piele;
 • Oferă rezultate de durată;
 • Permite obținerea rezultatelor dorite în mai puține ședințe;
 • Nu presupune niciun disconfort pentru pacienții;
 • Funcționează chiar și pe pielea bronzată.

Beneficiile laserului Splendor X de la Lumenis

Spotul laserului Splendor X are o formă pătrată de 27 x 27 mm și care oferă o acoperire mult mai rapidă și uniformă a pielii atunci când este folosit pentru realizarea unor tratamente estetice sau dermatologice.

Tehnologie de vârf cu care este echipat acest laser permite tratarea unei game largi de probleme estetice și dermatologice:

 • Riduri;
 • Redarea fermității pielii;
 • Fire nedorite de păr în anumite regiuni de pe corp;
 • Leziuni benigne pigmentate;
 • Leziuni vasculare dermatologice;
 • Onicomicoze;
 • Negi;
 • Podologiile. 

*Rezultatele pot varia de la persoană la persoană.

Confort sporit pentru pacienți

Laserul SPLENDOR X este o modalitate sigură și eficientă de îndepărtare a firelor de păr care cresc în locuri nedorite. Acest laser este, de asemenea, singurul dispozitiv de acest gen care dispune de un dispozitiv de evacuare încorporat și filtru HEPA pentru un mediu mai sigur, fără fum, atât pentru operator, cât și pentru pacient.

Capacitatea de adaptare a celor două lungimi de undă este dublată de confortul pe care pacientul îl resimte în timpul procedurii și care se datorează sistemului unic de răcire. Aceste combină două tehnologii: Cryo-Touch și Cryo-Air. Capătul Cryo este conceput să furnizeze aer rece exact peste fascicolul laser din zona tratată, exact în zona de tratament, eliminând căldura din țesut în mod activ.

Întrebări Frecvente

Laserul Splendor X este primul astfel de aparat din România, la nivel european existând doar 17 alte astfel de aparate. Tehnologia de vârf cu care este echipat permite îndepărtare definitivă a părului din zonele nedorite, dar și realizarea unei game largi de tratamente pentru: leziunile benigne pigmentate, tratamentul leziunilor vasculare, redarea fermității pielii sau reducerea negilor.

O sesiune cu laserul Splendor X poate varia de la caz la caz. Stabilirea timpului necesar pentru realizarea unui tratament trebuie să ia în calcul particularitățile fiecărui pacient, dar și problemele estetice sau dermatologice cu care fiecare pacient se prezintă.

Tratamentele cu laser Splendor X sunt potrivite pentru toate tonurile pielii – chiar și pentru pielea bronzată – și pentru toate zonele corpului și tipurile de păr.

Specialiștii Avra nu vă vor recomanda Splendor X  dacă aveți o infecție activă sau o inflamație; boli virale, fungice sau bacteriene; răni active; sau rană deschisă sau abraziune în zona pe care doriți să o tratați. Riscurile pe care folosirea laserului în aceste condiții le poate aduce includ modificări ale pigmentării și texturii pielii.

Îndepărtarea permanentă a părului din zonele nedorite are o eficiență crescută după doar patru-șase tratamente, în funcție de tipul de piele și păr. Dat fiind faptul că înaintarea în vârstă și hormonii produși de corp pot duce la reapariția unor fire de păr în anumite zone ale corpului, pentru a menține rezultatele dorite poate fi nevoie de una-două ședințe anuale.

Prețul unei ședințe cu laserul Splendor X, depinde de tipul tratamentului pentru care este solicitat, de zonele tratate și de numărul de ședințe implicite.

Lista integrală de prețuri poate fi găsită AICI.

Te așteptăm la Avra Institute pentru o evaluare și împreună vom stabili cum poate funcționa cel mai bine pentru pielea ta, laserul Splendor X. Fie că vorbim despre epilare definitivă, pete pigmentare, riduri sau leziuni vasculare, alături cele mai noi si revoluționare echipamente și cei mai pregătiți profesioniști, cu expertiză bogată în domeniu estetic și medical, rezultatele nu vor întârzia să apară și cu siguranță vor fi pe măsura așteptărilor tale.