Mezoterapie cu acid hialuronic

Tratamentele de mezoterapie cu acid hialuronic au efect profund de hidratare și prevenire a îmbătrânirii tenului.

  • Tratament minim-invaziv
  • Rezultate rapide
  • Hidratare intensă din interior
  • Tratament inovator de bio-revitalizare

Cum funcționează?

Acest tip de tratamente poate fi folosit ca o opțiune pentru pacienții care nu își doresc să apeleze încă la folosirea fillerelor dermice sau pentru cei care le-au folosit, pentru menținerea sau complementarea efectelor acestora.

Pe lângă efectul de hidratare profundă a acidului hialuronic, tratamentul cu Teoxane Redensity 1 adaugă beneficiile oferite de 3 antioxidanti,  8 aminoacizi, 2 minerale și o vitamină, regenerând și reparând pielea din interior. Teoxane Redensity 1 va hidrata pielea, și va ajuta la prevenirea îmbătrânirii cutanate, oferind în același timp un luminozitate tenului.

Tratamentul cu PROFHILO, care conține acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concetrații de pe piață, va avea ca efect bio-remodelarea colagenului și a elastinei, pe lângă hidratare. PROFHILO stimulează celulele fibrablaste  și activează keratinocitele, crescând producția de colagen și elastină.

Astfel, prin compoziția și structura sa inovatoare, acest tratament îmbunătățește compoziția pielii, prin stimularea a patru tipuri diferite de colagen și elastină. Transformarea are loc la nivel celular, cu rezultate vizibile ce persistă chiar și după perioada de 28 de zile în care acidul se disipează.

Protocolul de rejuvenare cu NCTF® 135 HA(2) – Fillmed Laboratoires, cu o compoziție de acid hialuronic, plus 59 ingrediente de revitalizare a pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime și acizi nucleici) țintește factorii care determină îmbătrânirea și corectează semnele pielii îmbătrânite. Rezultatele dovedite aduc +144% mai multă strălucire, +132% mai multă hidratare, +52% mai multă omogenitate, -33% mai puține riduri și -59% mai puțini pori dilatați.

Pentru rezultate optime, de lungă durată, este recomandat un protocol de 3 ședințe realizate la interval de 15 zile, urmate de 2 ședințe la interval de 1 lună. Protocolul se realizează de 2 ori pe an pentru menținerea rezultatelor, iar specialistul tău îți va ajusta protocolul conform necesităților pielii tale.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×