Mezoterapie cu acid hialuronic

Tratamentele de mezoterapie cu acid hialuronic au efect profund de hidratare și prevenire a îmbătrânirii tenului.

  • Tratament minim-invaziv
  • Rezultate rapide
  • Hidratare intens─â din interior
  • Tratament inovator de bio-revitalizare

Cum func╚Ťioneaz─â?

Acest tip de tratamente poate fi folosit ca o op╚Ťiune pentru pacien╚Ťii care nu ├«╚Öi doresc s─â apeleze ├«nc─â la folosirea fillerelor dermice sau pentru cei care le-au folosit, pentru men╚Ťinerea sau complementarea efectelor acestora.

Pe lângă efectul de hidratare profundă a acidului hialuronic, tratamentul cu Teoxane Redensity 1 adaugă beneficiile oferite de 3 antioxidanti,  8 aminoacizi, 2 minerale și o vitamină, regenerând și reparând pielea din interior. Teoxane Redensity 1 va hidrata pielea, și va ajuta la prevenirea îmbătrânirii cutanate, oferind în același timp un luminozitate tenului.

Tratamentul cu PROFHILO, care con╚Ťine acid hialuronic pur, cu una dintre cele mai ridicate concetra╚Ťii de pe pia╚Ť─â, va avea ca efect bio-remodelarea colagenului ╚Öi a elastinei, pe l├óng─â hidratare. PROFHILO stimuleaz─â celulele fibrablaste┬á ╚Öi activeaz─â keratinocitele, cresc├ónd produc╚Ťia de colagen ╚Öi elastin─â.

Astfel, prin compozi╚Ťia ╚Öi structura sa inovatoare, acest tratament ├«mbun─ât─â╚Ťe╚Öte compozi╚Ťia pielii, prin stimularea a patru tipuri diferite de colagen ╚Öi elastin─â. Transformarea are loc la nivel celular, cu rezultate vizibile ce persist─â chiar ╚Öi dup─â perioada de 28 de zile ├«n care acidul se disipeaz─â.

Protocolul de rejuvenare cu NCTF┬«┬á135 HA(2)┬á– Fillmed Laboratoires, cu o compozi╚Ťie de acid hialuronic, plus 59 ingrediente de revitalizare a pielii (vitamine, aminoacizi, coenzime ╚Öi acizi nucleici) ╚Ťinte╚Öte factorii care determin─â ├«mb─âtr├ónirea ╚Öi corecteaz─â semnele pielii ├«mb─âtr├ónite. Rezultatele dovedite aduc +144% mai mult─â str─âlucire, +132% mai mult─â hidratare, +52% mai mult─â omogenitate, -33% mai pu╚Ťine riduri ╚Öi -59% mai pu╚Ťini pori dilata╚Ťi.

Pentru rezultate optime, de lung─â durat─â, este recomandat un protocol de 3 ╚Öedin╚Ťe realizate la interval de 15 zile, urmate de 2 ╚Öedin╚Ťe la interval de 1 lun─â. Protocolul se realizeaz─â de 2 ori pe an pentru men╚Ťinerea rezultatelor, iar specialistul t─âu ├«╚Ťi va ajusta protocolul conform necesit─â╚Ťilor pielii tale.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×