Threading/Fire lifting

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft┬«┬áeste o procedur─â de rejuvenare facial─â care are efect de lifting nechirurgical. Procedura este recomandata╠ć atunci c├ónd ├«ncep sa╠ć apara╠ć semne precum pierderea fermita╠ćt╠Žii pielii, ├«nsot╠Žita╠ć de un ├«nceput al modifica╠ćrii conturului s╠Ži reliefului facial. Aceste semne sunt vizibile ├«ncep├ónd cu v├órsta de 35-40 de ani.

  • Procedur─â nechirurgical─â
  • F─âr─â cicatrici
  • Rezultate rapide ╚Öi de durat─â

Cum func╚Ťioneaz─â?

Simplu spus, liftingul nechirurgical cu fire resorbabile ÔÇťreaduce” t╠Žesuturile de unde au plecat, fix├óndu-le. Rezultatele se va╠ćd imediat, fiind optime la 3 sa╠ćpta╠ćm├óni de la procedura╠ć, iar studiile arata╠ć ca╠ć s╠Ži la 3 ani dupa╠ć procedura╠ć exista╠ć sintez─â de neocolagen. ├Än plus, tratamentul poate fi repetat, pentru prelungirea rezultatelor, atunci c├ónd este necesar.

Tratamentul de threading implic─â o procedur─â minim invaziv─â, prin introducerea, cu ajutorul unor ace sub╚Ťiri, a unor fire resorbabile ├«n stratul de gr─âsime al pielli. Structura firelor Silhouette Soft, compus─â din fir ╚Öi conuri repozi╚Ťioneaz─â, strategic, ╚Ťesuturile care ├«n mod natural au tendin╚Ťa de a ┬áÔÇŁc─âdeaÔÇŁ ├«n procesul de ├«mb─âtr├ónire.┬á

Tratamentul nu reduce mobilitatea și expresivitatea facială. Firele sunt complet resorbabile, bio-degradabile.

Lifting-ul nechirurgical cu fire Silhouette Soft, este un tratamente minim-invaziv, realizat sub anestezie local─â. Durata tratamentului este de 45-60 minute, ├«n func╚Ťie de num─ârul firelor necesare pentru a ob╚Ťine rezultatul dorit. Cu aceste fire se poate crea efectul de lifting la nivel facial sau zona g├ótului.

Inainte si dupa Silhouette Soft

Inainte si dupa 3 luni de Silhouette Soft
Inainte si dupa 3 luni de Silhouette Soft

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×