Threading/Fire lifting

Tratamentul cu fire de lifting Silhouette Soft® este o procedură de rejuvenare facială care are efect de lifting nechirurgical. Procedura este recomandată atunci când încep să apară semne precum pierderea fermității pielii, însoțită de un început al modificării conturului și reliefului facial. Aceste semne sunt vizibile începând cu vârsta de 35-40 de ani.

  • Procedură nechirurgicală
  • Fără cicatrici
  • Rezultate rapide și de durată

Cum funcționează?

Simplu spus, liftingul nechirurgical cu fire resorbabile “readuce” țesuturile de unde au plecat, fixându-le. Rezultatele se văd imediat, fiind optime la 3 săptămâni de la procedură, iar studiile arată că și la 3 ani după procedură există sinteză de neocolagen. În plus, tratamentul poate fi repetat, pentru prelungirea rezultatelor, atunci când este necesar.

Tratamentul de threading implică o procedură minim invazivă, prin introducerea, cu ajutorul unor ace subțiri, a unor fire resorbabile în stratul de grăsime al pielli. Structura firelor Silhouette Soft, compusă din fir și conuri repoziționează, strategic, țesuturile care în mod natural au tendința de a  ”cădea” în procesul de îmbătrânire. 

Tratamentul nu reduce mobilitatea și expresivitatea facială. Firele sunt complet resorbabile, bio-degradabile.

Lifting-ul nechirurgical cu fire Silhouette Soft, este un tratamente minim-invaziv, realizat sub anestezie locală. Durata tratamentului este de 45-60 minute, în funcție de numărul firelor necesare pentru a obține rezultatul dorit. Cu aceste fire se poate crea efectul de lifting la nivel facial sau zona gâtului.

Inainte si dupa Silhouette Soft

Inainte si dupa 3 luni de Silhouette Soft
Inainte si dupa 3 luni de Silhouette Soft

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

×