Venus Legacy – Remodelare corporală

Ce este Venus Legacy?

Te-ai gândit vreodată că, doar cu ajutorul unui singur dispozitiv modern, ai putea să obții cele mai bune rezultate în frumusețea întregului corp? La Avra Aesthetic Institute am introdus sistemul Venus Legacy, o tehnologie avansată, non-invazivă, destinată frumuseții întregului corp. 

Venus Legacy este aparatul numărul 1 în lume, aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D. Aceasta combină radiofrecvența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real. 

Cu ajutorul tratamentului Venus Legacy vei obține toate aceste beneficii fără durere și nu va fi necesară perioada de recuperare.  Aparatul este sigur pentru orice tip de piele. 

Venus Legacy reprezintă o alternativă high-tech perfectă la unele metode chirurgicale de remodelare corporală, diferența fiind aceea că nu provoacă durere și nu necesită perioade lungi de recuperare extinse. Rezultatele, în schimb, sunt cele visate: un corp tonifiat, o piele netedă, o redefinire frumoasă a corpului, prin reducerea circumferințelor și a celulitei. 

*Preț per ședință 30′ = 400 lei, per ședință de 45′ = 550 lei. Dacă achiziționezi însă pachetele a câte 10 ședințe prețurile sunt mult mai avantajoase, și anume 2600 lei, respectiv 3575 lei pentru 45′.

Standarde înalte în remodelarea corporală

Tratamentul Venus Legacy poate fi folosit pentru mai multe zone ale corpului: abdomen, fese, coapse, gambe, genunchi, spate, brațe sau gușă.

La Avra Aesthetic Institute, folosim tehnologia Venus Legacy pentru:

 • diminuarea ridurilor;
 • netezirea pielii feței, a gâtului și a corpului;
 • remodelare corporală non-chirurgicală;
 • reducerea circumferinței taliei;
 • conturarea și tonifierea corpului;
 • diminuarea celulitei în zonele tratate;
 • îmbunătățirea texturii pielii, chiar de la primele ședințe;
 • îmbunătățirea circulației sangvine;
 • tratarea laxității pielii.

Experiența Venus Legacy la Avra Aesthetic Institute este benefică și potrivită pentru orice persoană care dorește să scape de celulită excesivă sau să diminueze centimetri în zone țintă, în mod eficient și fără durere. 

Metoda Venus Legacy este ideală pentru persoanele care, deși fac sport și urmează o dietă, nu pot să scape de celulită de pe corp. Totodată, Venus Legacy este o soluție ideală pentru tinerele mame care au încheiat perioada de alăptare și doresc să revină la silueta de dinainte de sarcină. 

Tratamentul Venus Legacy la Avra Aesthetic Institute:

 • Stimulează colagenul și strânge pielea lăsată de pe pomeți, pentru un profil bine conturat;
 • Reduce lichidele din jurul ochilor, oferindu-ți un aspect întinerit;
 • Reduce liniile zâmbetului și ridurile din jurul gurii;
 • Tonifiază brațele pentru un aspect mai ferm;
 • Tonifiază linia gâtului, pentru mai multă suplețe și fermitate;
 • Conturează și strânge abdomenul pentru un aspect plat și definit;
 • Tonifiază zonele tip buzunare de grăsime din apropierea bustului;
 • Reduce celulita de pe picioare și circumferința acestora, conturându-le forma.

*Disclaimer: Rezultatele pot varia de la persoana la persoana.

Ce este Venus Legacy?

Venus Legacy este tehnologie avansată, non-invazivă, destinată frumuseții întregului corp. Venus Legacy este aparatul numărul 1 în lume, aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D. Aceasta combină radiofrecvența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real.

Câte ședințe de Venus Legacy sunt necesare?

De regulă, sunt indicate aproximativ 10-12 ședințe, la interval de 7-10 zile, pentru un corp fără celulită, tonifiat.

Sunt rezultatele Venus Legacy permanente?

Nu. Rezultatele tratamentelor Venus Legacy sunt cumulative, adică pot să fie observate, tot mai bine, cu fiecare tratament adițional. După sesiunea finală din planul de tratament, rezultatele vor continua să se îmbunătățească, până la trei, patru luni. În menținerea rezultatelor, stilul de viață și alimentația sănătoasă sunt foarte importante. Dacă nu veți suferi schimbări mari de greutate, rezultatele tratamentului vor dura aproximativ 6 luni. Pentru întreținere, se recomandă o ședință de radiofrecvență cu Venus Legacy, o dată pe lună.

Există contraindicații pentru Venus Legacy?

Tratamentul Venus Legacy nu este recomandat în cazul persoanelor care suferă de varice, care prezintă vase de sânge sparte pe zona care urmează să fie tratată, suferă de boli de piele. Totodată, aparatul nu se folosește în cazul sarcinii și alăptării și nici în cazul existenței unor implanturi metalice/bijuterii/articole din metal pe zona tratată. 

Tehnologia Venus legacy

Pentru mai multe informații legate de tehnologia care stă la baza tratamentului VENUS LEGACY pentru remodelare corporală, vă rugăm să accesați secțiunea Tehnologie.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.