4 sfaturi pentru îngrijirea zonei ochilor

Evitați atingerea frecventă a ochilor

Atingerea frecventă a ochilor îi face vulnerabili la infecție. Trebuie să te speli întotdeauna pe mâini înainte de a atinge ochii.

De asemenea, nu te freca la ochi viguros. Acest lucru poate duce la abraziune corneană (sau cornee zgâriată) și dăunează și pielii delicate din jurul ochilor. Dacă ceva a ajuns în ochii tăi, spală-le cu o soluție salină sterilă sau folosește picături. Dacă problema persistă, mergi la medic.

Soluții anti-rid

Cel mai popular tratament utilizat pentru a șterge ridurile din zona ochilor și laba gâștii, este Botoxul. Alte tratamente eficiente sunt laserul sau tratamentele cu radiofrecvență. Datorită tehnologiei avansate, procedurile non-invazive ca BTL Exilis Elite, au puterea de a îndepărta ridurile și de a reda fermitate pielii din jurul ochilor în doar câteva ședințe, fără anestezie, disconfort sau perioadă de recuperare.

Rutina de îngrijire

Cele mai bune ingrediente cosmetice pentru a face față ridurilor din jurul ochilor sunt Retinolul, Acidul Glicolic, Colagenul, peptidele, antioxidanții și nu în ultimul rând protecția solară. Nu sări seara peste curățarea feței și aplică apoi un serum cu peptide și alte ingrediente hrănitoare, urmat de o cremă anti-rid. Dimineața folosește obligatoriu cremă hidratantă cu protecție solară, indiferent de anotimp.

Îți recomandăm:

EXLINEA PEPTIDE SMOOTHING SERUM de la PCA Skin, dimineața și seara, înainte de cremă

  • Minimizează aspectul ridurilor de expresie datorați mișcărilor repetate ale mușchilor faciali
  • Hidratează, netezește și redă fermitatea pielii îmbătrânite

Ideal Complex® Revitalizing Eye Gel de la PCA Skin, dimineața și seara, după serum

  • Un produs pentru tratarea simultană a cearcănelor, ochi umflați, riduri fine, riduri de expresie și pleoape căzute.

Comprese reci pentru ochii umflați și obosiți

Utilizează măștile de ochi cu gel sau pliculețe de ceai ținute la frigider, pentru a face comprese reci. Așează-le pe ochi și repetă până când simți că și-au făcut efectul.

 

 

 

Post a Comment

Fă o programare