7 SECRETE PENTRU O PIELE PERFECTĂ LA PLAJĂ

  1. Dacă ai celulită sau vergeturi aplică o cremă autobronzantă cu particule strălucitoare pentru a crea un efect de blur pe piele. Particulele sidefate reflectă lumina, făcând astfel mai puțin vizibilă celulita și imperfecțiunile, dând pielii un aspect tonifiat și uniform.
  2. Dacă ai pielea uscată fă-ți un gomaj și aplică un ulei hrănitor cu o seară înainte să mergi la plajă.
  3. Dacă ai păr nedorit pe corp și îți dorești să faci epilare definitivă, acum poți chiar dacă te bronzezi! Cu Diode Laser de la AVRA Institute nu mai trebuie să aștepti până la toamnă, ca să scapi definitiv de părul nedorit. Tot ce trebuie să faci, este să renunți la epilarea cu ceară și să folosești lama câteva săptămâni înainte de prima ședintă.
  4. Dacă ai cicatrici aplică frecvent cremă cu SPF mare pe ele, deoarece expunerea la soare provoacă hiperpigmentarea acestora.
  5. Dacă ai pielea ternă aplică un ulei de corp hrănitor înainte de crema cu SPF. Acesta va reda pielii luminozitatea și prospețimea.
  6. Dacă pielea ta este sensibilă și ai probleme cu roșeața folosește un ser cu textură ușoară,calmant și cu efect anti-roșeață, ca Anti-Redness Serum de la PCA Skin.
  7. Dacă ai vinișoare pânză de paianjen folosește un primer corector galben sau portocaliu, pentru a le face mai puțin vizibile.

Post a Comment

Fă o programare