Jurnal de frumusețe pentru mirese

Să-ți dorești să fii in cea mai bună formă și să arăți mai bine ca niciodată în ziua nunții, este probabil cel mai firesc lucru pentru o viitoare mireasă. Dar cum o piele fără cusur și o siluetă perfectă nu se obțin pocnind din degete, trebuie să începi să te pregătești din timp. Miracolele nu se întâmplă peste noapte și secretul nu este grosimea stratului de machiaj sau înfometarea, ci un ten cât mai frumos, fără imperfecțiuni și o siluetă frumos proporționată și obținută sănătos.

Așadar, dacă vrei să scapi de centimetrii în plus iar pielea ta să radieze de sănătate și prospețime, iată ce îți propun specialiștii Avra Institute:

  • În primul rând, cu câteva luni înainte de nuntă ar fi bine să acorzi o mai mare atenție alimentației și să mănânci cât mai sănătos posibil. Alege alimente bogate în vitamine, renunță la sarea care provoacă retenția de apă, bea cât mai multe lichide, redu zahărul pe cât posibil și păstrează carbohidrații doar pentru prima parte a zilei. Nu te înfometa pentru că nu faci altceva decât să creezi un dezechilibru care poate avea fix efectul opus, nu vei avea energie iar pielea ta va arăta mai rău ca niciodată.

 

Tot acum ar fi momentul să începi tratamentul non-invaziv EXILIS ELITE de rejuvenare pentru față, gât și decolteu, astfel încât să dai timp rezultatelor să apară și să ai în ziua nunții un ten proaspăt, fără linii fine și un aspect odihnit.

  • Cu o săptămână înainte fă-ți programare pentru o Hidrodermabraziune facială cu JET PEEL. Această procedură îndepărtează celulele moarte, curăță tenul în profunzime, îl oxigenează și infiltrează acizii glicolic și salicilic, dar și vitamine și aloe vera, adânc în piele pentru un efect de exfoliere delicată dar eficientă, fără apariția de cruste.

Nu în ultimul rând, asigură-te că nu pierzi nicio oră de somn până la nuntă, pentru că nimic nu ajută mai mult ca somnul odihnitor.

  • Cu o zi înainte pregătește fața, gâtul și decolteul pentru machiaj și ziua lungă ce urmează, cu JET-Infusion, care cu ajutorul unui jet patentat duce adânc în piele Acidul hialuronic „JET-AntiAging™“, peptidele, celulele stem de origine vegetală și vitaminele. Hidratează, tonifică, hrănește și protejează pielea.

Spre seară delectează-te la SPA cu un gomaj corporal și un masaj relaxant care să-ți asigure o piele fină și tonusul pentru a doua zi!

Post a Comment

Fă o programare