Tratament estetic Profhilo pentru mâini

Îți dorești mâini frumoase și mereu tinere dar acestea, pe cât de de solicitate sunt, zi de zi, pe atât sunt de sensibile și necesită, pe bună dreptate, o atenție deosebită. La Avra Aesthetic Institute avem câteva soluții utile de îngrijire și rejuvenare a mâinilor, pe care te invităm să le descoperi. 

Ce se întâmplă cu pielea de pe mâini când îmbătrânim?

În fiecare zi, fără să realizezi, îți expui pielea de pe mâini la factori nocivi, la raze UV și factori de mediu. De exemplu, atunci când speli vasele fără să porți mănuși, pielea mâinilor tale interacționează cu substanțele din detergenți care nu sunt tocmai favorabile pielii. 

Nu este de mirare că pielea mâinilor este sensibilă și pare că îmbătrânește mai repede decât alte părți ale corpului.

Trecerea timpului și procesul de îmbătrânire lasă urme vizibile asupra pielii, din cauza încetinirii mecanismelor celulare fiziologice. Laxitatea și subțierea pielii, precum și apariția ridurilor, alături de reducerea cantității de acid hialuronic natural din piele sunt semne vizibile, atât pe chip cât și pe mâini. Odată cu îmbătrânirea, procesul de regenerare celulară se diminuează. 

Din păcate, pielea este ultimul organ care primește mineralele și vitaminele din organism, iar dacă mai adaugi și alți factori precum o dietă nepotrivită, somn insuficient, stres și poluare, pielea își pierde foarte repede aspectul natural și tânăr. Pielea se deshidratează, se usucă, își pierde din elasticitate. Pe mâini, în special fața dorsală a palmei, toate aceste semne sunt mult mai evidente. În plus, inclusiv spălatul frecvent pe mâini cu apă caldă, care este, pe de o parte, un obicei necesar, mai ales în perioada pandemiei, conduce, din păcate, și la reducerea uleiurilor naturale ale pielii, care au rolul de a o proteja de uscare și crăpare. 

În aceste condiții, este cu atât mai important să îți formezi o rutină de îngrijire și pentru mâini, așa cum o faci pentru ten.

O rutină corectă de îngrijire a mâinilor implică mai mulți pași:

 • folosirea unei creme cu SPF 50 sau mai mult;
 • utilizarea de mănuși atunci când te implici în activități de curățenie, sau când speli vase, pentru a evita contactul direct al produselor de curățat cu pielea de pe mâini;
 • exfoliere blândă a pielii de pe mâini, cu ajutorul unor produse special destinate acestui scop, pentru înlăturarea celulelor moarte;
 • utilizarea unor produse de îngrijire care să corecteze și să amelioreze petele pigmentare determinate de expunerea la soare;
 • utilizarea zilnică a unei creme hidratante pentru mâini;
 • foarte important este și ca, dacă fumezi, să renunți la fumat, acest obicei este foarte nesănătos pentru piele, în general.

Dincolo de aceste elemente necesare îngrijirii mâinilor, este foarte important și să fii deschisă opțiunilor de rejuvenare disponibile la ora actuală în centrele de îngrijire a pielii, care pot să facă minuni pentru mâini.

Cum poate ajuta un tratament estetic?

Nu doar tenul, gâtul și decolteul sunt expuse și vizibile, ci și mâinile, în special fața dorsală a palmei. Atunci când ești preocupată să îți păstrezi pielea tânără, cât mai mult timp, vei remarca, cu siguranță, o discrepanță între pielea tânără a tenului, pentru care investești mai des în tratamente, și cea îmbătrânită de pe mâini. De aceea, este o idee bună să acorzi mai multă atenție și alternativelor de rejuvenare care pot fi făcute la nivelul mâinilor. 

Pentru un aspect cu adevărat mai tânăr, de durată, este important să vizezi, în îngrijirea ta, pielea întregului corp, cu un accent puternic pe zonele care sunt expuse și mereu agresate de mediul înconjurător. 

Un tratament profesional realizat la Avra Aesthetic Institute te va ajuta să îți revigorezi pielea de pe fața dorsală a palmei, să reduci semnele bătrâneții și să reduci petele pigmentare, care subliniază și ele un aspect îmbătrânit al pielii. 

Tratamentele profesionale au, în general, un rol foarte important de stimulare a colagenului și elastinei din piele, ceea ce încetinește procesul de îmbărtânire. 

Ce este tratamentul Profhilo?

La Avra Aesthetic Institute, tratamentul Profhilo este o alegere foarte populară și benefică pentru piele. Bio-remodelarea Profhilo se bazează pe conținutul foarte ridicat de acid hialuronic din acest filler dermic. Profhilo are efecte incredibile și de durată pentru ten, decolteu, gât, genuchi și abdomen fiind utilizat cu succes și în rejuvenarea pielii de pe fața dorsală a palmei. 

Tratamentul Profhilo acționează prin stimularea celulelor fibroblaste și activarea keratinocitelor, proces care sporește producția de colagen și elastină. Fiind un filler dermic de ultimă generație, Profhilo a fost gândit ca să redea aspectul tânăr al pielii, inclusiv pe mâini. 

Profhilo se diferențiază de alte produse de tip filler cu acid hialuronic deoarece acțiunea produsului se bazează pe un principiu diferit și, în loc să adauge volum considerabil și să acționeze la nivel de formă, noul remediu stimulează hidratarea pielii de la interior și auto-regenerarea. Drept rezultat, vei obține o piele mai tânără, mai hidratată, dar nu ca efect de umplere ci ca urmare a relansării unui proces intern la nivelul țesuturilor. 

Cele mai importante efecte ale tratamentului Profhilo, cu acid hialuronic în cea mai înaltă concentrație de pe piață, sunt:

 • remodelează și tratează laxitatea pielii;
 • are rezultate rapide, după puține ședințe de tratament;
 • injectarea se face în puține puncte, printr-o tehnologie patentată;
 • repară țesutul dermic, în caz de semne, pete și cicatrici;
 • reduce ridurile și liniile fine.

Cum se desfășoară procedura pentru mâini?

Procedura de injectare cu acid hialuronic Profhilo la nivelul feței dorsale a palmei durează cel mult 10 minute, este sigură și nu provoacă durere. Nu este nevoie nici de o perioadă de recuperare și îți vei putea relua repede activitățile obișnuite. 

Specialistul Avra va injecta produsul în stratul subcutanat superficial pe mâini, în doar câteva puncte, la suprafața pielii, și vei putea observa repede rezultatele: mai multă fermitate și hidratare a pielii de pe mâini, mai puține riduri și linii fine. Rezultatele se vor îmbunătăți pe parcursul săptămânilor următoare. 

Pentru rezultate optime, se recomandă două sesiuni de tratament, la un interval de o lună distanță. Efectele vor fi vizibile aproximativ șase luni, după tratament. 

Beneficii și riscuri ale tratamentului Profhilo pentru mâini

Profhilo stimulează hidratarea și producția de colagen, la nivelul pielii de pe fața dorsală a palmei, și îmbunătățește elasticitatea pielii. Asta se va traduce printr-o amelioare a liniilor fine, o netezire a cutelor de pe mâini și prin restaurarea volumului.

Totodată, datorită texturii sub formă de gel a produsului Profhilo, substanțele benefice se vor distribui în mod simetric la nivelul pielii mâinilor.

Tratamentul cu Profhilo pe mâini nu are efecte negative sau riscuri. Este însă posibil ca, imediat după injectare, să apară mici umflături în zonele vizate, însoțite rareori de senzație de mâncările și roșeață, dar acestea vor dispărea în câteva ore și vei rămâne cu mâini tinere și frumoase. 

Ce proceduri pentru mâini mai pot fi făcute la Avra? 

Pentru a completa efectul Profhilo, specialiștii Avra recomandă ca, după procedură, să faci un peeling pe mâini, cu BioRePeel-C13. Nu este obligatoriu, dar poate să fie benefic pentru piele, diminuând petele pigmentare de la nivelul țesutului și împreună cu Profhilo încetinește procesul de îmbătrânire a pielii. 

BioRePeel-C13 acționează asupra pielii de pe mâini printr-o biorevitalizare si biostimulare a regenerării cutanate, protejând-o astfel de efectele radiațiilor UV și de alți factor de mediu. 

Avantajul acestul tip de peeling este că, spre deosebire de alte peeling-uri, poate fi folosit pe tot parcursul anului, deoarece nu provoacă fotosensibilitate. BioRepeel-C13 îndepărtează celulele moarte și lasă pielea netedă și plină de vitalitate, având totodată proprietăți antibacteriene și antiinflamatoare. 

Te așteptăm la Avra Aesthetic Institute, ca să îți arătăm ce înseamnă, cu adevărat, mâini perfecte, la orice vârstă.

Fă o programare