Injectare cu acid hialuronic buze la Avra Institute

Un contur plin și simetric al buzelor este un efect pe care multe femei îl caută, în lista serviciilor de estetică, și care se poate obține ușor, prin injectarea de acid hialuronic în buze.

De ce să alegi injectarea acidului hialuronic în buze

Acidul hialuronic este o proteină care este produsă, în mod natural, de corpul nostru, regăsindu-se în cantitățile cele mai ridicate în structura pielii, precum și în oase, cartilaje, ligamente etc. 

 • Acidul hialuronic contribuie și la sinteza proteinei de colagen. 
 • Odată cu trecerea timpului, în special după 30 de ani, nivelul de acid hialuronic și de colagen din piele scad. 
 • Injectarea de acid hialuronic are rolul de a reda zonelor în care este realizată un aspect întinerit și, totodată, are un efect de umplere, modificând estetic forma și volumul buzelor.

Acidul hialuronic se prezintă sub forma unor fillere care, odată injectate la nivelul buzelor, adaugă volum, creează structură și o formă estetică mult îmbunătățită. 

Efectul acidului hialuronic injectabil în buze durează, în medie, 6-8 luni, după care procedura de injectare trebuie repetată pentru a reîmprospăta efectul.

Umplerea buzelor cu acid hialuronic la Avra

La Avra Aesthetic Institute, procedura de injectare a acid hialuronic în buze este realizată de către specialiștii pe chirurgie plastică sau dermatologie, după o discuție inițială, în cadrul căreia veți stabili care este soluția optimă pentru tine. 

 • Fillerele dermice cu acid hialuronic sunt diverse și răspund nevoilor tale. 
 • Injectarea se face după aplicarea unei creme anestezice locale. 
 • Acidul hialuronic îți va oferi un efect de conturare și de creștere a volumului buzelor.

Specialiștii Avra te vor ajuta ca, în cadrul ședinței de injectare cu acid hialuronic pentru mărirea buzelor, să te simți confortabil. Ce trebuie să știi despre procedură:

✔️ tehnica de injectare folosită la Avra este una specială;

✔️ injectarea buzelor cu acid hialuronic nu este dureroasă;

✔️ nu vei suferi reacții adverse;

✔️ nu vei avea parte de umflături nedorite;

✔️ rezultatele vor fi cele dorite și te vei bucura de ele timp îndelungat.

Injectare acid hialuronic buze cu JUVÉDERM

Fillerele Juvaderm sunt printre cele mai populare, în rândul celor care apelează la procedura de mărire buze cu acid hialuronic.

Prin injectarea cu acid hialuronic Juvéderm în buze, sunt corectate unele probleme de aspect, asimetrii, în funcție de nevoile fiecărei persoane. 

Există cazuri în care buza de sus, de exemplu ar trebui injectată mai mult, sau cea de jos, cel mai important fiind însă echilibrul, pentru ca rezultatul ulterior să fie unul foarte natural. Este important să mizezi pe un aspect cât mai natural și să îți dorești un rezultat plăcut, care să te avantajeze și care să fie în concordanță cu trăsăturile chipului tău. 

De ce să alegi Juvéderm: 

 • Juvéderm este un tratament cosmetic, folosit pentru injectare, în mai multe regiuni ale feței;
 • Acest filler este foarte eficient în zona buzelor, a pomeților și în jurul gurii;
 • Procedura Juvéderm de injectare acid hialuronic durează între 15-60 minute, în funcție de zonele tratate;
 • Există mai multe tipuri de Juvéderm, însă pentru injectare acid hialuronic buze se utilizează Juvéderm Ultra XC sau Juvéderm Volbella XC. 

Beneficiile fillerelor, la nivelul buzelor:

 • Control al volumului buzelor: deoarece cantitatea de substanță injectată poate fi controlată, specialistul este cel care decide cât volum să creeze, în acord cu preferințele tale;
 • Rezultate graduale: injectarea cu acid hialuronic în buze se poate face treptat, pe parcusul mai multor ședințe, până la obținerea rezultatului urmărit;
 • Orice umflătură care ar putea să apară din cauza mișcării buzelor, se dizolvă rapid;
 • Reacțiile alergice sunt rare, deoarece acidul hialuronic este o substanță regăsită natural în corp;
 • Rezultatele sunt de durată, chiar dacă trebuie refăcute, întreținute periodic.

Recuperarea după injectarea cu acid hialuronic în buze

Deși poți experimente ușoare senzații trecătoare de roșeață, sensibilitate, umflătură sau mâncărime în zona injectată, nu este întotdeauna cazul. 

Timpul de recuperare este minim, însă este important să urmezi recomandările specialistului, după injectarea cu acid hialuronic în buze. 

De obicei, vei fi sfătuită să eviți expunerea la soare, activitățile solicitante, machiajul și consumul de alcool timp de 24 de ore, după tratament. 

Te invităm la Avra Aesthetic Institute ca să ne cunoaștem mai bine și, de ce nu, să discutăm mai multe despre ce fel de injectare cu acid hialuronic buze ți se potrivește.

Fă o programare