Cele mai bune aparate pentru remodelare corporală la Avra Institute

Cele mai bune aparate pentru remodelare corporală la Avra Institute

Pentru a obține rezultatele estetice dorite, puteți apela la cele mai bune aparate de remodelare corporală. Grăsimea în exces și celulita se dovedesc a fi piedici importante în obținerea unui corp tonifiat, care să atragă privirile și admirația celor din jur, iar tratamentele propuse de Avra Institute vin să ofere soluții pentru orice tip de corp. 

Ce înseamnă remodelare corporală?

Remodelarea corporală este o procedură estetică care este folosită pentru a modifica forma corpului și pentru a obține o siluetă armonioasă. În acest scop se poate apela la chirurgie estetică, dar în ultimii ani procedurile non-invazive sau minim invazive au câștigat teren. 

Folosirea aparatelor de remodelare corporală permite limitarea efectelor secundare în comparație cu intervențiile chirurgicale, precum și obținerea unei pieli mai ferme în zonele vizate.

Procedurile și aparatele de remodelare corporală se adresează persoanelor care:

  • Au celulită;
  • Au pielea lăsată din cauza unei diete sau sarcini;
  • Au o problemă de grăsime localizată;
  • Au o retenție de apă ridicată.

Aparate pentru remodelare corporală la Avra Institute

La Avra Institute poți găsi următoarele aparate pentru remodelare corporală:

Venus Legacy pentru remodelare corporală

Sistemul Venus Legacy este o tehnologie non-invazivă care combină frecvențele radio multi-polare, câmpurile magnetice pulsatorii și tehnologia VariPulse, care oferă feedback în timp real. Tratamentele de remodelare corporală care folosesc acest aparat sunt nedureroase, sigure pentru toate tipurile de piele fără a mai fi nevoie de o perioadă de recuperare.

Aparatul Venus Legacy poate fi folosit pentru a îmbunătăți aspectul unor zone precum abdomenul, fesele, coapsele, gambele, genunchii sau brațe.

Vanquish Me pentru remodelarea coapselor

Această metodă non-chirurgicală de remodelare a coapselor folosește frecvențele radio pentru a distruge celulele adipoase, oferind rezultate vizibile și de durată atunci când este folosită asupra coapselor. Aparatul nu intră în contact cu pielea, panourile dispozitivului fiind plasate în jurul coapselor.

Rezultatele asociate folosirii acestui aparat sunt vizibile la doar două-trei săptămâni, atunci când celulele adipoase încep să fie eliminate de către organism. Pentru a crește eficacitatea acestei terapii este importantă hidratarea, minim 2l de apă pe zi și exerciții ușoare zilnice de 30 minute, inclusiv mersul pe jos. Din acest motiv în planurile de tratament este inclus și un plan nutrițional personalizat. 

Vanquish Me pentru remodelare abdomen și flancuri

Acest aparat pentru remodelare corporală acoperă o suprafață extinsă a corpului. În comparație cu alte metode, oferă rezultate rapide, fără a sacrifica aspecte precum confortul și siguranța pacienților. Este compatibil cu orice tip de corp și acționează prin încălzirea selectivă a țesutului adipos.

O ședință cu acest aparat durează doar o oră și nu necesită perioadă de recuperare. Pentru a crește eficacitatea acestei terapii este recomandat ca pe durata tratamentului să avem o dietă echilibrată și o hidratare adecvată. Din acest motiv în planurile de tratament este inclus și un plan nutrițional personalizat. 

Obținerea siluetei dorite este o provocare pe care o puteți depăși atunci când folosiți cele mai bune aparate de remodelare corporală. Programează-ți o ședință la Avra Institute!