Epilare laser cu Splendor X, cel mai nou și performant aparat @Avra

Epilare laser cu Splendor X, cel mai nou și performant aparat @Avra

epilare-definitivă-splendor-x-bucureștiTehnologia de epilare laser este cea mai eficientă dintre toate metodele de îndepărtare definitivă a părul nedorit, un domeniu în care s-a inovat constant, în ultimii ani. 

Prin epilare cu laser se obțin cele mai performante și durabile rezultate de epilare definitivă. Laserul te va ajuta, cu siguranță, să uiți de ceara dureroasă, de aparatul electric de epilare sau de creme și de alte produse de pe piață, care rezolvă doar pentru o scurtă perioadă problema părului de pe corp. 

Epilare laser: ce este și ce avantaje are?

Un tratament de epilare laser se realizează exclusiv în centrele specializate în frumusețe și dermatologie, de către un tehnician foarte bine pregătit. Astfel, îți este garantată siguranța procedurii, fără efecte adverse, fără iradiere. 

Vei obține o piele fină, catifelată, care va avea nevoie doar de mici retușuri, la perioade extinse de timp, pentru menținerea celor mai bune rezultate. 

Tehnica de epilare cu laser are la bază foto-termoliza. Prin încălzirea firelor de păr la aproximativ 70-80 de grade, rădăcina se slăbește și se distruge. În acest fel, foliculii de păr sunt eliminați chiar de la rădăcină, iar celelalte țesuturi rămân complet intacte, neafectate. 

Metoda de epilare laser, dincolo de marele avantaj estetic pe care îl are, este și un tratament foarte eficient al hirsutismului, o afecțiune caracterizată de apariția părului în exces pe zone unde o femeie nu are, de obicei, păr vizibil – față, piept, spate. De asemenea, la Avra Aesthetic Institute, avem și clienți care aleg această tehnologie pentru tratament sau prevenție a unor afecțiuni cum ar fi foliculita, creșterea sub piele a părului sau în situația unor leziuni la nivel axilar și a chistului pilonidal recidivant.

Epilarea cu laser este eficientă pe toate zonele corpului, fiind o procedură sigură, confortabilă și care poate fi personalizată, în funcție de fiecare caz în parte.

Epilare laser cu Lumenis Splendor X 

Cea mai nouă tehnologie de epilare cu laser disponibilă în cadrul Avra Aesthetic Institute este Splendor X de la Lumenis. Aparatul are la bază cea mai avansată tehnologie din lume, în materie de epilare definitivă.

În România, Splendor X este disponibil doar în cadrul Avra Aesthetic Institute, iar la nivel european mai există doar 17 astfel de aparate. Așadar, este o ocazie excelentă să începi un tratament de epilare laser cu acest aparat!

Surpriza aparatului este sistemul hibrid, care permite, pe lângă epilarea cu laser, și alte proceduri dermatologice: ameliorarea ridurilor, redarea fermității pielii, tratamentul leziunilor benigne pigmentare și a celor vasculare dermatologice, precum și a onicomicozelor, negilor, podologiilor. 

Epilarea laser cu Splendor X are la bază tehnologia Blend X. Datorită acesteia, emisiile laserelor Alexandrite (755nm) și Nd: YAG (1064 nm) pot fi sincronizate, iar epilarea cu acest aparat este adaptată la fiecare tip de piele, culoare și grosime a firului de păr. 

Un mare avantaj al aparatului în epilare, dar nu numai, este forma pătrată a spotului, nu rotundă, așa cum au alte tipuri de aparate. Acest tip de amprentă duce precizia epilării laser la cel mai înalt nivel. Datorită acestei inovații, nu vor mai exista zone de piele pe care laserul să le fi omis, iar rezultatele, pur și simplu, ating perfecțiunea.

În plus, te asigurăm că și confortul epilării este și unul sporit, datorită unor elemente inovatoare în sistemul de răcire al dispozitivului. 

Ai nevoie de doar 6 ședințe de epilare laser cu Splendor X, ca să scapi de părul inestetic, în proporție 85-95%. Retușurile sunt necesare o dată sau de două ori pe an. Lista de prețuri AICI.

Te așteptăm la Avra, pentru prima ta ședință de epilare laser cu Splendor X!