Din universul Avra Aesthetic Institute: Ce are de oferit un salon de remodelare corporală în București?

salon-remodelare-corporală-bucureștiÎn căutările tale pentru un salon de remodelare corporală, mai ales că ne aflăm în plin sezon estival și îți pregătești corpul de vacanță, te sfătuim să îți îndrepți atenția către serviciile din portofoliul Avra Aesthetic Institute, dintr-un motiv simplu: ai posibilități de tratament foarte diversificate, de calitate, într-o zonă centrală a Bucureștiului. 

Tot ce are nevoie corpul tău, în materie de remodelare corporală, vei găsi la Avra. Mai mult, chiar salvezi timp și energie pe care le poți investi în planificările tale pentru o vacanță de neuitat.

Salon remodelare corporală: oprirea de dinainte de vacanță

Dacă ți-ai planificat vacanța mai târziu anul acesta, ai timp să te bucuri de câteva ședințe de remodelare corporală la Avra, așa că de ce n-ai profita?

Rezultatele pe care le poți obține într-un salon de remodelare corporală pot să rivalizeze oricând cu cele observate după chirurgia estetică, dar cu anumite limite, bineînțeles. La Avra, tratamentele de remodelare oferă corpului tău o îngrijire neinvazivă, fără durere, fără semne, și rezultate de durată.

Remodelarea corporală are ca scop conturarea unei siluete armonioase și refacerea fermității pielii, prin ajutorul aparaturii speciale, de ultimă generație. 

Când vii la un salon de remodelare corporală, vei obține rezultatele promise:

  • reducerea țesutului adipos de pe piele;
  • o piele mai tonifiată și mai elastică;
  • un contur mai bine definit al zonei tratate;
  • îmbunătățirea circulației sangvine.

Cireașa de pe tort?! Trimite-i și partenerului tău de viață acest articol pentru că tratamentele de remodelare corporală pot fi făcute deopotrivă de femei și de bărbați…

Aparatura Avra: soluții diverse de remodelare corporală

Primul semn că ai ajuns într-un salon de remodelare corporală pe măsura așteptărilor tale, este acela că ai opțiuni multiple, la fel de bune, dar din care poți alege. Apoi, este important ca, dincolo de tehnologiile de top folosite, să aibă și cine le folosi în mod corespunzător. La Avra găsești calitate, diversitate, abordări personalizate și, mai presus de orice, n-ar exista armonie fără specialiști bine pregătiți, care să știe cum să mânuiască toată tehnologia din clinica de estetică Avra. 

Fiecare protocol de tratament este stabilit împreună cu un expert Avra, în funcție de nevoile tale specifice, după o primă întâlnire. Aparatele folosite la Avra sunt destinate unor arii extinse de pe corp, unele dintre ele neimplicând un contact direct cu pielea. 

Indiferent de protocolul folosit pentru remodelarea corporală, grăsimea de pe corp este topită, confortabil și fără durere sau disconfort. Nici de perioadă de recuperare nu ai nevoie, după tratamentele Avra, ceea ce înseamnă că poți pleca oricând în vacanță, fără probleme. 

Top 3 tratamente de remodelare corporală @ Avra

Venus Legacy

Este un aparat modern și sofisticat care îmbină radiofrevența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real. 

Acest aparat stimulează producția de colagen, tonifiază brațele, linia gâtului, abdomenul, subțiază și conturează coapsele, talia. Te vei alege cu o piele netedă, o siluetă tonifiată, o textură și o fermitate sporite ale pielii și vei scăpa de celulită. 

Vanquish Me pentru coapse

Este o tehnologie  care se bazează pe radiofrecvență multipolară. Aparatul încălzește selectiv țesutul adipos în exces și te ajută să îl elimini natural, prin sistemul limfatic. Coapsele sunt tratate și redefinite, atât pe zona interioară cât și pe cea exterioară. Procedura distruge celulele grase și are rezultate rapide și de durată. 

Vanquish Me pentru abdomen și flancuri

Puterea radiofrecvenței poate fi folosit și pe abdomen și flancuri, aparatul tratând cea mai amplă zonă corporală. Topește cu succes grăsimea, nu necesită contact direct cu pielea și nici nu provoacă durere.

 

Te invităm să descoperi mai multe tehnologii și tratamente de remodelare corporală de care te poți bucura doar venind la salon de remodelare corporală Avra Aesthetic Institute. 

Contactează-ne și fă-ți o programare, ca să pleci în vacanța cu un corp de vis! 

Fă o programare