Remodelare corporală
Venus Legacy pentru remodelare corporală
Venus Legacy este unul din cele mai cunoscute aparate de remodelare corporală, aprobat de FDA, care utilizează tehnologia 4D. Aceasta combină radiofrecvența multi-polară, câmpuri electro-magnetice pulsate și tehnologia VariPulse cu feedback termal în timp real.

Cu ajutorul tratamentului Venus Legacy vei obține toate aceste beneficii fără durere și nu va fi necesară perioada de recuperare. Aparatul este sigur pentru orice tip de piele.

Venus Legacy reprezintă o alternativă high-tech perfectă la unele metode chirurgicale de remodelare corporală, diferența fiind aceea că nu provoacă durere și nu necesită perioade lungi de recuperare extinse. Rezultatele, în schimb, sunt cele visate: un corp tonifiat, o piele netedă, o redefinire frumoasă a corpului, prin reducerea circumferințelor și a celulitei.

PROGRAMARE:

Remodelare corporală
BTL Exilis Ultra pentru refacerea fermității pielii
Până de curând, ar fi părut că sună „prea bine pentru a fi adevărat“: redare a fermității, lifting și remodelare a corpului, simultan cu topirea centimetrilor de care nu reușiți să scăpați, printr-o procedură rapidă, sigură și fără durere, într-un sigur tratament!!

-Lifting și remodelare a corpului.
-Topește grăsimea.
-Tratează majoritatea zonelor.
-Rezultate pe termen lung.
-Procedură non-invazivă, fără durere.
-Fără perioadă de recuperare.

PROGRAMARE:

Anti-Vergeturi și Cicatrici
Scarlet S
Tratamentul Scarlet S stimuleaza tesuturile subcutanate prin emiterea undelor de radiofrecventa prin intermediul micro-acelor special concepute, livrand energie direct catre epiderma si derma si permitand un control precis al adancimii (de la 0,5 mm la 3,5 mm), in functie de afectiunile tratate. Pe masura ce aceste micro-ace sunt introduse in tesuturile subcutanate, ele stimuleaza suprafata pielii, pentru a incepe un proces natural de vindecare.In consecinta, factorii de crestere celulara din stratul superior al pielii iau masuri si fac posibila volumizarea si redensifierea pielii, diminuarea ridurilor, a porilor dilatati, a hiperpigmentarii sau a vergeturilor, dar si stimularea cresterii parului.

PROGRAMARE:

Anti-Vergeturi și Cicatrici
BTL X-Wave pentru vergeturi și cicatrici
Până de curând, încercarea de tratare a vergeturilor și cicatricilor reprezenta o provocare, generând, de multe ori, momente de frustrare provocate de incapacitatea de a obține rezultatele dorite. Acum, însă, tehnologia patentată cu unde acustice BTL X-Wave asigură rezultate rapide în ceea ce privește reducerea vergeturilor și cicatricilor, în sesiuni care durează maximum 15 minute.

PROGRAMARE:

Drenaj Limfatic
BTL Lymphastim
Organismul uman are abilitatea de a se autovindeca. Acest principiu a stat la baza apariției unui tip de procedură medicală regenerativă – terapia vampir sau PRP, care amplifică factorii naturali de creștere pe care organismul îi folosește în vindecarea țesuturilor.

Și pentru că industria frumuseții se poate folosi de beneficiile acestei inovații medicale, terapia vampir este un exemplu de procedură pe care trebuie neapărat să o încerci, la Avra Aesthetic Institute.

PROGRAMARE:

REMODELARE CORPORALă
BTL Vanquish Me
O nouă metodă revoluționară non-chirurgicală de remodelare a conturului coapselor, folosind puterea radiofrecvenței, Vanquish Flex oferă rezultate rapide, vizibile, uniforme și de lungă durată atât pentru interiorul și exteriorul coapselor, cât și pentru zona ”aripioarelor” de pe coapse.

Protocolul recomandat va fi creat de către terapeuți în urma unei evaluări complete, care ține cont de măsurătorile corporale și de parametrii individuali, precum și de informațiile referitoare la regimul alimentar și stilul de viață. Majoritatea oamenilor văd modificările de la 2 la 3 săptămâni după primul tratament, când organismul elimină în mod natural celulele adipoase distruse. Pentru a vă sprijini în atingerea mai rapidă a obiectivelor și menținerea rezultatelor pe termen lung, protocoalele de remodelare AVRA includ o consultație nutrițională gratuită, plan de nutriție personalizat și monitorizarea dietei de către un nutriționist licențiat.

PROGRAMARE:

OFERTELE
lunii

Fă o programare