Acid hialuronic Juvederm: mai multe probleme, o singură soluție

acid-hialuronic-juvaderm-fillere-avraTratamentele estetice cu acid hialuronic Juvederm sunt printre cele mai căutate din lume, în abordarea precoce a ridurilor, dar și a altor probleme de natură estetică, asociate vârstei. Vestea bună este că Juvederm este nelipsit din portofoliul Avra Aesthetic Institute și este, în toate formele acestui produs, un aliat de încredere în lupta cu procesul de îmbătrânire.

Acid hialuronic Juvederm: ce este, când se folosește?

Acidul hialuronic se găsește, în mod natural, în piele, dar producția lui începe să scadă pe măsură ce îmbătrânim, așa cum se întâmplă și în cazul colagenului și al elastinei. După vârsta de 30 de ani se produce o pierdere a volumului facial în zona centrală și a bărbiei. 

Acidul hialuronic are o capacitate bine cunoscută să rețină apa, fiind foarte hidratant pentru piele. 

Deși este folosit ca ingredient în creme, loțiuni, serum-uri, acidul hialuronic are cel mai profund și evident efect atunci când este administrat sub formă de fillere dermice, de către un profesionist în dermatologie estetică. Filler-ele cu acid hialuronic Juvederm au fost create ca să răspundă nevoilor pielii mature și să contracareze efectele trecerii timpului. 

Beneficiile fillere-lor dermice

Cu ajutorul fillere-lor dermice cu acid hialuronic Juvederm te poți bucura de mai multe rezultate, în funcție de obiectivele tale, astfel:

  • efect de netezire și de reducere a ridurilor de la nivelul feței, decolteului, gâtului, mâinilor;
  • mai mult volum pentru pomeți;
  • conturarea și umplerea buzelor;
  • îmbunătățirea conturului și a volumului facial;
  • diminuarea aspectului cearcănelor, umplerea zonei de sub ochi;
  • corectarea asimetriilor faciale. 

Fillerele cu acid hialuronic Juvederm au proprietăți higroscopice, adică ajută la menținerea apei în tegument, precum și proprietăți vasoelastice, care oferă o capacitatea superioară de umplere. 

Acidul hialuronic Juvederm se administrează de către un specialist, pe cale injectabilă. Procedura durează între 15-60 de minute și se aplică cremă anestezică pe zona tratată. 

Filler-ul Juvederm acționează prin a adăuga volum țesutului facial, prin intermediul ingredientului său activ, acidul hialuronic. Acesta stimulează producția de colagen, astfel încât va produce un efect de rejuvenare de durată, ameliorând ridurile și ridicând pielea lăsată. Acidul hialuronic se resoarbe cam după 6-12 luni, de aceea se recomandă repetarea periodică a procedurii.

Produsele din gama Juvederm 

În funcție de zona tratată, se folosesc diferite variații ale produsului Juvederm. 

Juvederm Voluma

Este un gel injectabil, care se folosește cu precădere pentru zona obrajilor. Gelul pătrunde în profunzime și corectează problemele de volum în regiunea tratată. Totodată, el este eficient și pentru corectarea și augmentarea bărbiei, pentru un profil îmbunătățit, la adulții de peste 21 de ani.

Juvederm Volbella, Juvederm Ultra și Juvederm Ultra Smile

Se folosesc pentru augmentarea și definirea formei buzelor, precum și pentru corectarea ridurilor periorale. Aceste produse cu acid hialuronic Juvederm pentru buze îți oferă un aspect natural al gurii, netezesc ridurile fine din zonă și îți redefinesc zâmbetul. 

Juvederm Volift cu lidocaină

Este foarte eficient în reducerea pliurilor nazolabiale și pentru o bună redefinire a contururilor naturale, la nivelul feței. Este folosit și pentru alte zone ale feței. Acest produs a fost special creat pentru a rezolva problema ridurilor adânci și pentru a revigora pielea lăsată. 

Juvederm Volite

Este destinat îmbunătățirii calității pielii, fiind folosit, în mod special, pentru față, gât, decolteu și mâini. Acest produs folosește o tehnologie unică pe piață, din care a rezultat un gel fin, ușor de folosit de către specialiști. 

Cum alegi ce ți se potrivește?

Ca să poți face cea mai bună alegere pentru tine, este important ca, înainte de orice procedură estetică, să porți o discuție cu un specialist. 

La Avra Aesthetic Institute, dermatologul sau chirurgul plastician te vor ajuta să descoperi ce ai nevoie, în materie de tratament cu acid hialuronic Juvederm. Procedura de injectare cu acid hialuronic Juvederm este minim invazivă și nu necesită pregătire anterioară sau perioadă de recuperare. 

Pentru informații legate de Juvederm preț @Avra, te invităm să accesezi secțiunea specială de pe site-ul nostru. 

Fă o programare