Mezoterapia facială – procedură estetică la Avra Institute

Mezoterapia facială – procedură estetică la Avra Institute

Un ten cu o strălucire subtilă, naturală, plin de vitalitate și de frumusețe are câteva secrete bine păstrate, iar unul dintre acestea este mezoterapia facială. 

Ce este mezoterapia facială

Mezoterapia facială reprezintă o tehnică prin care sunt injectate, la nivelul feței, vitamine, antioxidanți, enzime, acid hialuronic și alte componente esențiale pielii, care dau un efect puternic de rejuvenare și de fermitate. Mezoterapia este un concept care se poate realiza deopotrivă la nivelul corpului, cât și al feței. 

Mezoterapia facială este utilizată preponderent pentru a obține efecte precum:

 • estomparea ridurilor și a liniilor fine;
 • reducerea petelor pigmentare;
 • întinderea pielii în zonele țintă.

Medicina estetică apelează la mezoterapie facială pentru că este o procedură non-invazivă, care ajută extrem de bine în stimularea producției de colagen. Pentru pielea ta, acest efect înseamnă mai multă elasticitate și o piele tonifiată, fermă, cu aspect întinerit. Pielea ta se va regenera datorită mezoterapiei.

Beneficiile procedurii

Fiecare ședință de mezoterapie facială îți va face tenul să arate din ce în ce mai bine. Efectele benefice sunt vizibile chiar de la prima vizită la specialistul dermatolog care va aplica pe tenul tău un cocktail de substanțe nutritive. Efectul de rejuvenare va fi însoțit de un puternic lifting.

 •  Mezoterapia facială are un rol nutritiv;
 •  Această tehnică îți hrănește pielea în profunzime;
 • Mezoterapia stimulează microcirculația;
 • Promovează regenerarea celulară.

O ședință pe săptămână te va convinge să pui mezoterapia facială pe lista alegerilor tale constante de frumusețe și de îngrijire a pielii.

Cel mai indicat ar fi să îți programezi ședințele în perioada toamnei, deoarece pe timpul verii pielea este agresată de soare, deshidratată, iar începutul de toamnă poate să fie un moment ideal pentru revigorarea și hrănirea tenului și, de ce nu, a zonei gâtului și a decolteului. 

Mezoterapia facială la Avra Aesthetic Institute

În cadrul Avra, mezoterapia facială se realizează cu ajutorul acidului hialuronic. Acest tip de tratament inovator de bio-revitalizare hidratează puternic tenul și îți șterge câțiva ani de pe chip. 

Mezoterapie facială cu Profhilo

Una dintre cele mai căutate proceduri de mezoterapie facială este cea cu Profhilo, produsul cu cea mai mare concentrație de acid hialuronic de pe piață. Profhilo te scapă de pielea lăsată, revigorând producția a patru tipuri diferite de colagen și de elastină din piele.

 • mezoterapia cu Profhilo se recomandă pentru față, gât, dar și corp;
 • are rezultate de lungă durată;
 • punctele de injectare sunt reduse;
 • efecte evidente chiar de la prima ședință.

Mezoterapie facială cu Teoxane Redensity

Acest tratament îți oferă beneficiile combinate a 3 antioxidanți, 8 aminoacizi, 2 minerale și o vitamină. Pielea ta va fi regenerată și reparată din interior. În plus, te vei bucura de un efect intens de hidratare, de luminozitate și strălucire.

Protocolul de rejuvenare cu NCTF® 135 HA(2)

Acest tip de tratament marca Fillmed Laboratoires conține acid hialuronic, alături de alte 59 de substanțe benefice pielii, vitamine, coenzime, aminoacizi și acizi nucleici. Efectul acestora este cel de rejuvenare a tenului, dar și de strălucire, reducere a ridurilor și a porilor dilatați. Trei ședințe la 2 săptămâni, urmate de alte două ședințe la o lună îți vor garanta cele mai bune rezultate. 

Fiecare protocol de tratament la Avra Aesthetic Institute este personalizat, în funcție de nevoile tale. Te așteptăm la centrul nostru de frumusețe ca să discutăm și să stabilim împreună ce variantă de mezoterapie facială este cea mai potrivită tenului tău și adaptată nevoilor tale.