Cum scapi de grăsimea de pe abdomen

Cum scapi de grăsimea de pe abdomen este probabil una dintre preocupările pe care le ai legate de corpul tău odată cu venirea sezonului cald și a vacanței.
Un abdomen tonifiat este un vis al oricărei femei preocupate de aspectul corpului, dar dacă exagerezi uneori cu mâncarea și ai o viață sedentară, există riscul ca zona abdomenului să nu arate așa cum ți-ai dori. Totodată, cu cât avansezi în vârstă este tot mai ușor să acumulezi grăsime pe abdomen.

GRĂSIMEA DE PE ABDOMEN: CE O DETERMINĂ ȘI CUM O POȚI ELIMINA?

 

Dacă nu știi ce implică apariția ei, nu poți să știi nici cum scapi de grăsimea de pe abdomen. Este important ca înainte să îți arătăm care sunt tratamentele corporale care te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen, la Avra Institute, să te ajutăm să înțelegi de ce apare și ce poți face, ca parte dintr-un stil de viață sănătos, ca să o reduci, prin mijloace simple și accesibile.

Grăsimea de pe abdomen este determinată, în majoritatea cazurilor, de trei mari factori:

  • caloriile consumate zilnic;
  • caloriile pe care le arzi prin exercițiile zilnice;
  • vârsta.

Acestor factori principali li se mai adaugă uneori și acela că masa musculară se diminuează, odată cu înaintarea în vârstă, în timp ce grăsimea sporește. Tendința de a acumula grăsime în zona abdominală poate avea și o explicație genetică.

Grăsimea abdominală poate fi asociată, din păcate, și cu unele probleme de sănătate mai grave, precum bolile cardiovasculare, diabetul de tip 2, hipertensiunea arterială, unele probleme respiratorii și cu un nivel ridicat de colesterol. De aceea, este important să cauți metodele cele mai bune prin care să scapi de grăsimea de pe abdomen.

CUM SCAPI DE GRĂSIMEA DE PE ABDOMEN ÎN 4 PAȘI SIMPLI

O schimbare benefică pentru sănătatea și siluetă se va produce curând, dacă vei ține cont de câteva sfaturi. Aceste modificări în stilul de viață te vor ajuta să îți atingi obiectivele în materie de frumusețe și te vor face să te simți mai bine, din mai multe puncte de vedere.

Pentru a scăpa de grăsimea de pe abdomen este important să:

  1. Adopți o dietă sănătoasă: legumele, fructele, cerealele integrale, precum și lactatele slabe în grăsime și carnea slabă nu ar trebui să îți lipsească din dietă. Evită preparatele cu zahăr adăugat și grăsimile saturate.
  2. Renunți la băuturile îndulcite cu zahăr: alege să te hidratezi cu cât mai multă apă și cu băuturi care nu conțin zahăr adăugat.
  3. Mănânci porții mai mici: chiar și când mâncarea este aleasă corect, este important să nu exagerezi cu cantitățile, deoarece caloriile se adună.
  4. Incluzi activitățile sportive în rutina zilnică.

Plimbările în natură, activitatea aerobică viguroasă, alergatul și antrenamentele la sala de sport sunt fundamentale pentru bunăstarea organismului și, totodată, te vor ajuta să scapi de grăsimea de pe abdomen, în mod sănătos.

TRATAMENTELE AVRA CARE TE SCAPĂ DE GRĂSIMEA DE PE ABDOMEN

Vrei să știi cum scapi de grăsimea de pe abdomen prin tratamente care chiar dau rezultate incredibile? Avra Aesthetic Institute îți pune la dispoziție câteva tratamente care funcționează pentru mai multe zone ale corpului și care, implicit, topesc grăsimea de pe abdomen. După doar câteva ședințe, vei fi pregătită să îți expui corpul la plajă.

Pentru că fiecare persoană este unică și are nevoi diferite, la Avra Aesthetic Institute îți punem la dispoziție mai multe variante de tratament care elimină grăsimea de pe abdomen. Nu este nevoie decât să o alegem împreună pe cea mai potrivită pentru situația ta.

BTL Vanquish Me pentru remodelare abdomen și flancuri

Acest tratament este benefic pentru mai multe zone corporale și foarte eficient pentru zona abdomenului, chiar și pentru persoanele care se confruntă cu o grăsime abdominală rezistentă, care nu dispare prin alimentație sănătoasă și sport. Tratamentul de remodelare corporală Vanquish me este non-invaziv, nu implică un contact direct cu pielea și nu este urmat de perioadă de recuperare.
Vanquish Me topește grăsimea, fără durere. Tehnologia pe care se bazează Vanquish Me este radiofrecvența, iar aceasta este unica procedură care poate să reducă circumferința întregii regiuni abdominale, în aceeași sesiune. Prin încălzire, grăsimea de pe abdomen este diminuată. Vei observa cele mai bune rezultate după aproximativ 2-3 săptămâni de la terminarea protocolului de tratament.

Remodelare corporală cu Venus Legacy

Un singur aparat îți poate schimba întregul corp. Venus Legacy folosește o tehnologie foarte avansată, non-invazivă, destinată remodelării corporale. Acest tratament nu provoacă durere și nu necesită recuperare ulterioară. Dacă vrei să știi cum scapi de grăsimea de pe abdomen dar și de pe alte zone ale corpului, cu ajutorul unui singur tratament, Venus Legacy este răspunsul pentru tine. Cu siguranță această tehnologie îți va depăși toate așteptările.
Dincolo de efectele și beneficiile multiple pe care le are asupra întregului corp, Venus Legacy este o alegere puternică și pentru remodelarea abdomenului. Acest aparat conturează și strânge abdomenul, oferindu-i un aspect plat și bine-definit.
Venus Legacy te ajuta și în lupta cu celulita de pe corp și tonifiază pielea lăsată.

Protocol de tratament X-Wave și Exilis

Această combinație de două tehnologii foarte performante în remodelarea corporală nu poate să fie decât benefică pentru topirea și eliminarea grăsimii de pe abdomen. Protocolul X-Wave și Exilis te ajută să scapi de grăsimea de pe abdomen dar și de celulita de pe coapse, fese, brațe.
Tehnologia îmbină ultrasunetele și undele de radiofrecvență monopolară și pulsații continue. Vei pierde centimetri, vei obține o piele mai fermă și mai elastică. Ca și celealte două tipuri de tratament menționate anterior, acest protocol este non-invaziv și nu necesită recuperare.

Descoperă și alte tratamente corporale Avra care te vor ajuta să ajungi la corpul mult visat. Programează-te pentru o primă discuție, ca să stabilim o variantă de tratament personalizat, pentru tine. ❤️

Fă o programare